Black Friday 2022 på MaxGaming.dk
 

Navigere

Black Friday på MaxGaming.dk
days --
hours --
minutes --
seconds --

Black Friday

Den 25. november 2022 er det igen blevet tid til Black Friday (Black Week) på MaxGaming. Black Friday vokser hvert år hos os, og hos MaxGaming prøver vi hvert år at finde endnu bedre tilbud frem til vores kunder. 2022 er ingen undtagelse. Årets Black Friday har som sædvanlig fuld fokus på gaming og e-sport. Du vil finde tilbud på alt fra gamingstole, headset, mus, musemåtter og meget mere. Velkommen til den absolut bedste Black Friday i gaming-verdenen.

Hvad er Black Friday?

Historisk set var Black Friday et børskrak, der fandt sted i det 19. århundrede. Den fredag faldt prisen på guld, og markedet kollapsede. En anden populær teori om, hvorfor det kaldes Black Friday, bunder i amerikanske virksomheders regnskaber, hvor overskud på bundlinjen blev markeret med sort og tab med rødt.

Teorien lyder på, at mange butikker var "i rødt" det meste af året, men senere - dagen efter Thanksgiving - igen "gik i sort", fordi amerikanerne købte en stor mængde nedsatte varer.

I den mere moderne betydning refererer "Black Friday" til dagen efter Thanksgiving. Det er blevet en shoppingdag fyldt med rabatter og betragtes som et startskud til årets julehandel. Black Friday er blevet større og større i Danmark, og butikker tilbyder store rabatter på elektronik, legetøj og andre gaver - eller giver forbrugerne muligheden for at købe de hotteste produkter.

Vi er normalt ikke så glade for at stå op før daggry, men på Black Friday gør vi en undtagelse. For hvordan kan man sove og gå glip af alle de fantastiske Black Friday-tilbud, der findes. I årevis har folk glemt efterårsmørket for en stund og kæmpet for at finde de perfekte gaver til utrolige priser. Uanset om det er en del af din rutine eller ej, så ønsker du ikke at gå glip af vores Black Friday-udsalg.