Actionkameraer - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk

Black Week er i gang - Se alle tilbud.

Navigere

Actionkameraer

Fang mindeværdige øjeblikke, uanset hvor du er med vores prisbillige action-kameraer. Hos Maxgaming finder du actionkameraer med vandtætte kamerahuse og tilbehør, fæstnings- og monteringssystemer. Med spændende nye perspektiver og vinkler kan du lave seje film fra dine fartfyldte udendørsaktiviteter. Nyd din ferie og sjove dage udendørs med dine venner!

Her finder du actionkameraer i smidige og praktiske formater, der gør det nemt at tage dem med dig til alle mulige aktiviteter såsom vandreture, skiløb, løb, klatring, snorkling, sejlsport, kørsel eller mountainbiking. De er mere holdbare end almindelige kameraer og videokameraer og kan håndtere alle tænkelige forhold og udfordrende vejr, så du kan fokusere på at have det sjovt. Med flere af vores kameraer kan du også oprette billed- og filmmateriale under vand op til 30 meters dybde. For dem, der dyrker hurtige sportsgrene og ønsker at fange et trick på film, kan du for eksempel også oprette stilfulde slowmotion-film eller vlogs og derefter dele dine øjeblikke med dine venner og på sociale medier.

Takket være det fleksible format kan du altid medbringe dit kamera, når der sker noget sjovt. Når du køber et actionkamera, er der en lang række forskellige konsoller og tilbehør for at få store vinkler og opnå fotos og film med en følelse af at være i bevægelse. Hos Maxgaming finder du også færdige sæt med forskellige produkter til montering på hjelme og cykler, som er kompatible med GoPro og andre actionkameraer. For eksempel brystmonteret sele og hovedstrop med justerbar størrelse og spændebeslag med 360 graders rotation samt justerbar retning og vinkel. Vi tilbyder også XL-sugepropper, flydende håndtag til vandsport og fæstning til styr.

Du er velkommen til at supplere med en pull-out selfie-stick, der hjælper dig med at tage selfies og tage seje fotos eller optage videoer med én hånd.
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
Farve
Sort Sort
Mærke
Extreme Media
Kategori
Spar -28%
Extreme Media Trådløs Selfie Stick Tripod Alvito Bluetooth 4.0
Extreme Media
Trådløs Selfie Stick Tripod Alvito Bluetooth 4.0
92 kr (128 kr)
Midlertidigt udsolgt