Nintendo amiibo Smash Lucario - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Nintendo amiibo Smash Lucario

Antal: 
133 kr
Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoAmiibo figurer fra Nintendo

Amiibo er små samlefigurer af computerspilsfigurer, hovedsageligt dem fra Nintendo-spil, som ved hjælp af near field communication (NFC) kan kommunikere med spilkonsollerne Nintendo 3DS og Wii U og interagere med kompatible spil. Figurerne har forskellige effekter på forskellige spil, og det er også muligt at gemme data på figurerne. I Mario Kart 8 og Hyrule Warriors kan du for eksempel få adgang til nyt tøj og våben ved hjælp af Amiibo-karakterer, og i Super Smash Bros. til Wii U kan du træne og kæmpe med en computerstyret figur, der er forbundet med Amiibo-figuren.

BEMÆRK: amiibo er kompatibel med Nintendo Switch, Nintendo 3DS og Wii U.

Med Wii U foregår kommunikationen ved at placere figuren i den lille boks nederst til venstre på Gamepad'en.

Nintendo 3DS har ikke indbygget NFC-teknologi og kan derfor ikke kommunikere med Amiibo endnu, men en adapter vil blive frigivet den 2. oktober 2015, der vil give Nintendo 3DS og 2DS mulighed for at kommunikere med Amiibo. New Nintendo 3DS-modellen har dog indbygget understøttelse af NFC og kan dermed kommunikere med Amiibo uden adapter.

Amiibo ligner figurerne fra Disney Infinity og Skylanders, men disse er ikke kompatible med hinanden, og det er derfor ikke muligt at bruge Amiibo-karakterer til spil beregnet til Disney Infinity eller Skylanders-karakterer eller omvendt. Undtagelserne er Turbo Charge Donkey Kong og Hammer Slam Bowser, som kan skiftes mellem Skylanders og Amiibo modes. Disse to fungerer dog ikke for Skylanders på andre konsoller end Nintendo.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14503
Producentens varenr: 45496352608

Om varemærket

Nintendo, generationer af gaming - Grundlæggerne af legendariske titler som Super Mario Bros. og The Legend of Zelda og producenter af NES, SNES, Nintendo 64 og Game Boy - næsten alle har sandsynligvis hørt om Nintendo. Med en finger i spilbranchen siden 1989 er Nintendo en af ​​de ældste virksomheder i branchen. Nintendos innovative tænkning kombineret med deres legendariske titler får deres konsoller til at skille sig ud.

Hos os hos MaxGaming finder du et komplet sortiment dedikeret til at forbedre din spiloplevelse og forbedre din præstation. Uanset om du leder efter en Nintendo Switch eller tilbehør, ønsker at spille konkurrencemæssigt eller forbedre følelsen i Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, har vi det, du leder efter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Blå
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.