Sikker E-handel - MaxGaming.dk
MaxGaming loading..

Navigere

Trygg e-handel (Sikker e-handel)

E-handel

Trygg E-handel (Sikker e-handel) er en certificering for e-handelsvirksomheder, der sælger varer og tjenesteydelser via en online butik (Distance Trading). Når du handler i en netbutik, indgår du en købsaftale med sælgeren direkte på hjemmesiden. I dag er der tusindvis af aktører, der sælger varer og tjenesteydelser via internettet i Sverige, og du kan trygt handle med de virksomheder, der har certificering fra Trygg E-handel. For at beskytte dine personlige data og andre følsomme oplysninger er det vigtigt, at du ved, hvem du sender oplysningerne til. Det kan også være en god ide at føle sig sikker på, at virksomheden vil levere varerne til den aftalte tid, og at du vil være i stand til at få hjælp efter købet, hvis noget er galt.

Tryghed

Certificeringen Trygg e-handel sigter mod at hjælpe dig som forbruger med at vælge det rigtige e-handelsfirma, når du handler, så du kan føle dig tryg og sikker, selv efter at du har købt dit produkt. Målet med Trygg E-handel er, at det skal føles lige så trygt og sikkert at handle på internettet som i en almindelig fysisk butik. Når du handler hos et firma, der har certificeringen Trygg E-handel, betyder det, at virksomheden har indgået en aftale om at overholde en række krav. Trygg E-handel stiller krav, der er udformet, for at du som forbruger skal kende dine rettigheder, når du handler via Internettet. Blandt andet stilles krav om, at virksomheden tydeligt skal oplyse sin identitet, have sikre procedurer til håndtering af personoplysninger, bruge sikre betalingsløsninger og have en stabil økonomi.

Sikkerhed

Svensk Distanshandel kontrollerer, at kravene følges af de certificerede virksomheder gennem kreditcheck, prøvekøb og undersøgelser i tilfælde af mistanke om mangler. For at give dig ekstra sikkerhed modtager Trygg E-handel klager fra dig som forbruger.

Hvis du klager over et firma, der har Trygg E-handel-certificering, og det viser sig, at virksomheden ikke opfyldte kravene, får virksomheden en "prik" i vores register. I tilfælde af alvorlige mangler kan certificeringen tilbagekaldes med øjeblikkelig virkning. Alt dette betyder sammenlagt, at du som forbruger kan føle dig sikker på, at kun seriøse virksomheder har symbolet Trygg E-handel.

Trygg E-handel symbol
For at tjekke, at symbolet er ægte, skal du klikke eller holde musen over Trygg E-handel symbolet. Hver tilknyttet virksomhed har et unikt certifikat på domænet tryggehandel.se.

Hvor kan jeg finde Trygg E-handel-certificerede virksomheder? Du finder alle certificerede virksomheder her. Virksomhederne er opdelt i kategorier efter sortiment, så du lettere kan finde virksomheder, der sælger de varer og tjenester, du er interesseret i!

Læs mere om dette på: https://tryggehandel.dhandel.se/