Playstation 4 - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk

Navigere

Playstation 4

For spillere, der kan lide at spille store og dyre spil, er en Playstation 4 den rigtige spilkonsol. Med et uovertruffent katalog med eksklusive spil og med flest udgivelser årligt giver en Playstation 4 adgang til masser af spil, der ikke kan findes andre steder. Hos os hos MaxGaming finder du et sortiment, der dækker alle de behov, der har at gøre med PS4, alt fra selve konsollen til en masse tilbehør, der kan løfte dine spiloplevelser til noget helt ekstraordinært.

På MaxGaming finder du PS4-konsoller i forskellige størrelser, både fysisk og med hensyn til arbejdshukommelse. Alt fra standard Playstion 4 eller PS4 Slim til PS4 Pro, der har mulighed for 4K-opløsning. Vi har også pakker, der inkluderer både konsol, controller og spil. I vores sortiment finder du også masser af tilbehør, der er nøje udvalgt for at forbedre din spiloplevelse. Fra KontrolFreek, der forbedrer dit konkurrencespil, til pakker med PS4-rat, pedaler og gearhåndtag, der giver en helt ny fornemmelse ved racerspil. Du finder også PS4-controller i en række farver og udførelser.

Hos MaxGaming kan vi også tilbyde dig Playstation 4 VR, som uden tvivl er en af ​​de bedste VR-oplevelser, der er tilgængelige til hjemmebrug. Oplev spil på en måde, du ikke har gjort før; Find dig selv i spillets konkrete setup og kontroller en større del af oplevelsen med dine bevægelser takket være VR-kameraet, der følger med pakken, og som læser dine bevægelser. Udnyt gamingfremtiden lige nu med Playstation VR.
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
Farve
Sort Sort
Mærke
Sony
Kategori
Sony PlayStation 4 Slim 500GB konsol
Sony
PlayStation 4 Slim 500GB konsol
2389 kr
Ikke bestilles