Kundeservice - Kontakt os på MaxGaming.dk
MaxGaming loading..

Navigere

Kom i kontakt med os!

Hos MaxGaming har vi verdens bedste kunder, og vi sørger selvfølgelig for at matche det med verdens bedste kundesupport. Vi bliver ofte rost for supportens imødekommende og professionelle kundeservice, noget vi er uendelige stolte af. Barren er sat skyhøjt, og vi går ikke på kompromis, når det kommer til support - det skal altid være i topklasse. Vi er alle klar til at hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om tekniske problemer, bestilling af et bestemt produkt, lagerstatus eller råd om et køb.

Tøv ikke med at kontakte os via e-mail eller telefon. Vi tilbyder disse tjenester, så du som kunde kan regne med den bedst mulige hjælp på de måder, der bedst passer til dine præferencer.

Generelle spørgsmål & ordrespørgsmål

Hvis du har brug for at kontakte os angående spørgsmål om produkter eller ordrer generelt, er du velkommen til at kontakte os på info@maxgaming.dk, og vi hjælper dig, hvad enten det drejer sig om produktændring, annullering eller om du har andre spørgsmål til os. Bare send en e-mail, så kan vi hjælpe dig på den bedst mulige måde. Hvis du har spørgsmål vedrørende din ordre, skal du indtaste et ordre-id eller kundenummer, så vi let kan finde din ordre.

Support

Her henvender du dig, hvis du har spørgsmål, når du har modtaget dine varer. For eksempel, hvis du har brug for hjælp til, hvordan et produkt fungerer, eller du ønsker at returnere et produkt. Hvis du vil returnere en vare eller reklamere over en vare, skal du altid kontakte os først på support@maxgaming.dk. Vi sender dig flere instruktioner, når vi har modtaget din sag. Indtast dit ordre-id i overskriften.

Åbningstider for telefon

Vores telefon & chat er tilgængelig mellem 09:00 og 16:00 (frokostlukket mellem 11:00-12:30) og lukket i weekenden. Du kan henvende dig, hvis du har spørgsmål eller overvejelser om forskellige produkter eller din ordre. Vores personale er erfarne, vidende og hjælpsomme og er klar til at besvare store som små spørgsmål.

Vi taler i øjeblikket kun svensk eller engelsk.

Ring til os på: +45 32 670 250