Databeskyttelsespolitik - MaxGaming.dk
MaxGaming loading..

Navigere

Hvilke oplysninger indsamler vi, og hvorfor?

Vi indsamler først og fremmest dine oplysninger for at tilbyde dig varer på vores hjemmeside og for at kunne sende dine ordrer hjem til dig. Som led i dette skal vi også gemme nogle oplysninger om dine køb i et antal år på grund af lovkrav. Vi behandler nogle af dine oplysninger for at markedsføre produkter, som vi tror, ​​du er interesseret i.

Personoplysninger og anti-spam-politik

Alle personlige data, du sender til MaxGaming (MaxFPS AB), håndteres med største respekt. Vi er nødt til at gemme og behandle personlige oplysninger om dig, såsom: Navn, e-mail-adresse, adresse, telefonnummer og personnummer / fødselsnummer (CPR-nummer).
Formålet med en sådan behandling er at være i stand til at sende de produkter, du bestiller, underrette dig om din ordrestatus, underrette og kommunikere med dig som kunde. Vi skal også være i stand til at kommunikere om din ordre med vores betalingstjenesteudbyder. Vi modtager dine oplysninger fra de informationer, du indtaster, samt fra vores udbyder af betalingstjenester. Vi anvender databeskyttelsesloven i al behandling af personlige data. Det retlige grundlag for behandling af dine personlige data er det kontraktmæssige forhold, du indgår med MaxGaming (MaxFPS AB) i henhold til købsaftalen. Dine oplysninger gemmes i vores kundedatabase, der er gemt i EU / EØS, i den tid, det kræves for at overholde den generelle reklamationsret (tre år).
De personlige oplysninger, vi har ved hånden om dig, deles med vores partnere inden for betaling, lager og fragt/spedition. Vi kan også dele dine personlige oplysninger med en tredjepart, forudsat at vi er forpligtet til at gøre det ved lov. Derimod vil vi aldrig overføre dine oplysninger til et land uden for EU. Den ansvarlige for personoplysninger er den virksomhedsansvarlige for MaxFPS AB. Du har ret til at kontakte os, hvis du vil have information om de oplysninger, vi har om dig, til at anmode om korrektion, overførsel eller til at anmode om, at vi begrænser behandlingen. For at gøre indsigelse eller anmode om sletning af dine oplysninger, skal du kontakte os på info@maxgaming.se. Hvis du har en klage over vores behandling af dine personlige data, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

MaxGaming (MaxFPS AB) deltager ikke i afsendelse af såkaldt SPAM. Som kunde hos os kan du modtage e-mail og sms om din ordre, levering eller anden kommunikation, du har igangsat. Samt information, nyhedsbreve eller tilbud om vores kundeforhold. E-mail fra tredjepart eller om varer eller tjenester, der ikke er direkte relateret til vores forretning, vil ikke forekomme. I tilfælde af automatisk udsendelse af mails kan du som kunde let afmelde dig, information om, hvordan man gør, findes altid i e-mailen eller sms'en. Dette kan gøres, uden at du som kunde skal logge på eller lignende.

Hvem vi deler dine oplysninger med Tjenesteudbydere og andre

Vi hos MaxGaming har stort set vores egen teknologi til at kunne formidle vores produkter til dig. Men med nogle få undtagelser er vi nødt til at ansætte tredjeparter (f.eks. til udsendelse af mails eller forskellige betalingsløsninger), men i disse tilfælde sørger vi for, at de opretholder mindst lige så god databeskyttelse for dine data, som vi gør.

Transport- og logistikvirksomheder
Når du har købt en vare fra os, skal vi sende den til dig. Til dette formål deler vi dine adresseoplysninger med nogle andre operatører, så du kan modtage varen i postkassen. Vi sørger naturligvis for, at disse operatører opretholder mindst lige så god beskyttelse af dine data, som vi gør.

Sikkerhed for dine oplysninger
Vi følger de love, der er givet via https://www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsfororden/ for at sikre, at dine oplysninger alene befinder sig inden for rammerne af reglerne.