Nintendo Mini SNES - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk

Navigere

Nintendo Mini SNES

Nintendo-spilkonsoller er blevet elsket af gamere i generationer. Den første store succes fra Nintendo kom med NES-spilkonsollen, Nintendo Entertainment Systems, som blev lanceret i Japan i 1983, USA i 1985 og i Sverige i 1986. Efterfølgeren til NES, Super NES, kom derefter til Sverige i juni 1992. Spillene til disse konsoller er stadig nogle af de mest berømte og populære, der nogensinde har eksisteret.

For at kunne spille favoritter som f.eks Super Mario Kart, Mega Man, Metroid og The Legend of Zelda: A link to the past,, behøver du ikke at anskaffe en NES eller SuperNES, også kaldet SNES, og puste støvet af de gamle kassetter for at spilene skal fungere. Du, som har oplevet Nintendos originale konsoller, ved, hvor fantastiske spillene er. Selv du, som er lidt yngre, elsker også disse verdensberømte spil. Med den nye, superfleksible konsol Mini SNES Classic, får alle Nintendo-elskere øjeblikkelig adgang til alle klassikere på en fantastisk hurtig måde. Spillene er allerede downloadet, og du tilslutter bare konsollen direkte til et HD-tv med et HDMI-kabel. Ingen adaptere er nødvendige, det er simpelt plug-n-play!

Hos os hos MaxGaming finder du ovennævnte Mini SNES klassiker, en retro konsol der er fyldt med 21 klassiske Nintendo-spil, i elektronisk version. Nogle af de spil der indgår, er de førnævnte, men du finder også Yoshi's Island, Donkey Kong Country, Super Star Kirby's Dream Course, Castlevania og andre. Unik for Mini SNES Classic er et nyt, aldrig før frigivet spil kaldet Star Fox. Dette indeholder et første kursus, som du skal bestå for at få lov til at spille Star Fox 2.

Også multiplayer-spil er installeret i Mini SNES Classic. Nogle eksempler er Super Mario Kart, Secret of Mana og Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting. Det betyder, at retrospilaftenen også kan deles med dine venner - eller hvorfor ikke dine forældre, der var unge, da den originale NES kom?

To håndcontrollers, med stort set det samme design som til den klassiske NES, følger også med, så du kan begynde at spille samme dag, som du har bestilt din konsol hjem. For at oplade spillet bruger du et standard micro USB-kabel og en vægoplader.
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
Farve
Sort Sort
Mærke
8Bitdo
Kategori
8Bitdo Bluetooth Retro Modtager NES/SNES Classic Edition
8Bitdo
Bluetooth Retro Modtager NES/SNES Classic Edition
126 kr
Midlertidigt udsolgt
8Bitdo Bluetooth Retro Modtager SNES
8Bitdo
Bluetooth Retro Modtager SNES
119 kr
Midlertidigt udsolgt