Om MaxGaming © MaxFPS AB - MaxGaming.dk
MaxGaming loading..

Navigere

Om MaxGaming

Vi er den ultimative butik til gaming gear, da vi har valgt at fokusere hårdt på virkelig at tilbyde det bedste på markedet med hensyn til computer- og konsoltilbehør. Vi tilbyder produkter fra mange forskellige leverandører overalt i verden. Hvad enten det drejer sig om eksklusive tastaturer eller mus, har vi et sortiment, der passer til alle.

Vores online butik er den største i Norden med hensyn til udstyr og tilbehør til gaming og e-sport. I Sverige har vi en lynhurtig leveringstid på 1-3 arbejdsdage. Vores lager og hovedkontor ligger i Upplands Väsby nord for Stockholm.

Vi samarbejder tæt med flere mærker, e-sportsorganisationer og distributører fra hele verden for at tilbyde vores kunder de bedste produkter til den bedste pris. MaxGaming blev grundlagt i 2002 og fik navnet MaxFPS. Siden da er virksomheden vokset, og i dag sælger vi dagligt masser af gamingprodukter til spillere og e-sportssupportere over hele verden.

Hos os handler du altid sikkert, og hvis du ikke er tilfreds, har vi en førsteklasses og kompetent kundeservice og support, som ofte roses for deres gode opførsel. De svarer gerne på både små og store spørgsmål.


Selskabsoplysninger:
MaxGaming (MAXFPS AB)
Johanneslundsvägen 14
194 61 Upplands Väsby
Sverige

Corporate:
556665-1708

Moms:
SE556665170801