Ofte stillede spørgsmål (FAQ) - MaxGaming.dk
MaxGaming loading..

Navigere

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Q: Hvor lang er leveringstiden?
A: 1-3 arbejdsdage. (afvigelser kan forekomme under højere arbejdsbelastninger såsom juleshopping, Black Friday osv.)

Q: Det produkt, jeg ønsker, er ikke på lager? Hvornår kommer det tilbage?
A: Vi prøver altid at opdatere lagerstatus og dato for ny leverance, så snart vi får information, men hvis du er interesseret i et specifikt produkt, der ikke har nogen leveringsdato på websitet, kan du altid sende en e-mail til info@maxgaming.dk, vi tjekker den næste leveringsdato for det specifikke produkt til dig.

Q: Hvordan kan jeg spore min pakke?
A: Du kan bruge trackingoplysningerne i den e-mail, du modtager, når din ordre sendes fra vores lager. Kontakt info@maxgaming.dk med de komplette ordreoplysninger inklusive dit ordre-ID, hvis du ikke har modtaget oplysningerne.

Q: Hvilken garanti tilbyder MaxGaming?
A: Vi tilbyder et til to års garanti afhængigt af, hvilket produkt du har købt fra hvilken producent. Hvis du ikke er sikker på, hvor lang en garantiperiode du har for det bestemte produkt, du har købt, kan du enten læse det på produktets side eller kontakte support@maxgaming.dk for at få flere oplysninger.

Q: Mit produkt kom med en ødelagt del eller er defekt. Hvad laver jeg nu?
A: Kontakt vores supportafdeling på support@maxgaming.dk med dit ordre-ID eller kvittering og giv en kort forklaring af problemet. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, så hurtigt vi kan!

Q: Hvad er jeres returpolitik?
A: Vi tilbyder 60 dages åbent køb og bytteret. Hvis der er gået 60 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig refusion eller bytte. For at du kan returnere produktet, skal det være i så god stand, at det kan sælges som nyt. For at fuldføre din returneringssag kræver vi en kvittering eller et købsbevis. Kontakt support@maxgaming.dk for spørgsmål eller problemer.

Q: Kan jeg få et sponsorat?
A: I øjeblikket tilbyder vi ingen affiliate-programmer. Ved sponsorering, partnerskab eller andre markedsføringsformål bedes du maile info@maxgaming.dk. Bemærk, at på grund af stor efterspørgsel kan der være kortere eller længere svartider.