Hori Hybrid System Armor til Nintendo Switch OLED - Sort Case - MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
Spar %

Hori Hybrid System Armor til Nintendo Switch OLED - Sort Case

Antal: 
151 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-06-16
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørBæretaske fra Hori

HORI Hybrid System Armor til Nintendo Switch OLED er den perfekte måde at beskytte din konsol og Joycons på, når du er på farten. Kombinationen af TPU og polycarbonat giver overlegent greb og beskyttelse mod fald og stød, mens det ergonomiske design sikrer komfort under gaming. Joycon'erne kan også nemt fjernes, mens rustningen er påsat, hvilket gør den til det ultimative tilbehør til enhver Switch-ejer.

Hvis du vil mindske risikoen for, at din Switch går i stykker, er dette beskyttelsescover fra Hori at foretrække. Fremragende tilbehør til familiekonsollen.

Bemærk , at dette etui kun passer til Nintendo Switch OLED
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 27406
Producentens varenr: NSW-800U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.