Hori Nintendo Switch Lite Duraflexi Case Gennemsigtig - MaxGaming.dk

Navigere

18
Spar 18%

Hori Nintendo Switch Lite Duraflexi Case Gennemsigtig

 
169 kr / 139 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørBæretaske fra Hori

- Fleksibel TPU-beskyttelse beskytter mod snavs og slid
- Gennemsigtigt design med perfekt pasform
- Let at fastgøre og fjerne uden at beskadige systemet
- Officielt licenseret af Nintendo

Hori Duraflexi beskyttelse er lavet af TPU, et funktionelt materiale, der er slidstærkt og fleksibelt på samme tid. Din nye Nintendo Switch Lite vil være beskyttet mod snavs, ridser og slid, mens Duraflexi-materialet giver et forbedret greb under spil. Gennemsigtigheden er perfekt til at beskytte din nye Nintendo Switch Lite, mens du viser de fantastiske farver og mønstre, der pryder din Nintendo Switch Lite! Officielt licenseret af Nintendo.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15181
Producentens varenr: NS2-025U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig