Hori Premium Vault Case - Nintendo Switch Taske Splatoon 3 - MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
Spar %

Hori Premium Vault Case - Nintendo Switch Taske Splatoon 3

Farve:
Rød
GrønBlå
SortGulLilla
Antal: 
199 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-06-16
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørBæretaske fra Hori

Giv aldrig sikkerhed for stil! Bær din Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch - OLED-model med det lette, robuste og stilfulde Premium Vault Case fra HORI. Med fantastisk Splatoon 3-kunstværk inde og ude! Den silkebløde inderside beskytter dit system mod ridser og slid, så du trygt kan spille på farten.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 27403
Producentens varenr: NSW-424U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Gul, Lilla, Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.