Nanoleaf Canvas - Smarter Kit - 9 panels - MaxGaming.dk

Navigere

11
Spar 11%

Nanoleaf Canvas - Smarter Kit - 9 panels

 
1229 kr / 1099 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmart HjemBelysning fra Nanoleaf

Nanoleaf Canvas er modulære LED lyspaneler med en kombination af smart teknologi og elegant ultratyndt design. Den er perfekt til at designe en talende væg, oprette din personlige produktivitetszone eller skabe den rigtige atmosfære til enhver lejlighed.

Forvandl dit rum med multisensoriske oplevelser såsom berøringsinteraktioner, musiksynkronisering i realtid, skærmspejling og mere. Tilpas og skab dine egne scener og afspilningslister i Nanoleaf-appen.

For at installere skal du blot montere panelerne på væggen med det medfølgende dobbeltsidede monteringstape "uden at bore". Former er designet med Connect + teknologi til at arbejde med andre former i linjen og tilbyder ubegrænsede belysnings-, design- og IoT-muligheder til din smarte boligindretning.

Perfekt til:
- Byg en fordybende kampstation eller hjemmebiograf
- Gør musik til fantastiske billeder, derhjemme eller i studiet
- Øg din energi til træning
- Skab den rette atmosfære til yoga og formidling
Indstil din personlige produktivitetszone til at arbejde hjemmefra
- Design et mesterværk til væg- eller loftdekoration
- Vågn op naturligt med lys lysalarmer
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17536
Producentens varenr: NL29-0002SW-9PK

Om varemærket

Nanoleaf er indledningen på en ny æra af belysning, der fokuserer på fuldstændig personalisering - en verden, som går ud over glødepærer og begrænsninger for, hvordan vi belyser vores boligarealer. Virksomheden, der blev grundlagt i 2012 af tre ingeniører, som tog på en rejse med målet om udbrede grøn teknologi, har nu kontorer i Shenzhen, Hong Kong og Toronto. Nanoleaf består af et alsidigt team af lidenskabelige problemløsere, som tænker ud af boksen og stræber efter at transformere belysning og revolutionere den måde, vi lyser verden op på.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig