Nanoleaf Essentials - Light Strip Expansion Pack - 1m - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Nanoleaf Essentials - Light Strip Expansion Pack - 1m

 
186 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmart HjemBelysning fra Nanoleaf

Nanoleaf Essentials fremhæver dine daglige belysningsbehov. Efter succesen med vores lyspaneler og deres evne til at inspirere kreativitet i dagligdagen, ønskede vi at komme tilbage til det grundlæggende med produkter, der også giver den bedste belysning til dine vigtige daglige aktiviteter. Uanset om du arbejder hjemmefra, studerer eller ønsker at skabe en afslappende atmosfære til sidst på dagen, giver Essentials Bulb og Lightstrip rene, rige farver og den mest levende og klare hvide belysning. Som den første smarte forbrugerbelysning nogensinde, der fungerer sammen med Thread, tilbyder Essentials en mere pålidelig forbindelse med et bredere udvalg af kontroller til dine daglige belysningsbehov.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17532
Producentens varenr: NL55-0001LS-1M

Om varemærket

Nanoleaf er indledningen på en ny æra af belysning, der fokuserer på fuldstændig personalisering - en verden, som går ud over glødepærer og begrænsninger for, hvordan vi belyser vores boligarealer. Virksomheden, der blev grundlagt i 2012 af tre ingeniører, som tog på en rejse med målet om udbrede grøn teknologi, har nu kontorer i Shenzhen, Hong Kong og Toronto. Nanoleaf består af et alsidigt team af lidenskabelige problemløsere, som tænker ud af boksen og stræber efter at transformere belysning og revolutionere den måde, vi lyser verden op på.

Specifikationer

Garanti

Garanti 5 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig