Nanoleaf Shapes Hexagons - Starter Kit - 15 Panels - MaxGaming.dk

Navigere

Nanoleaf Shapes Hexagons - Starter Kit - 15 Panels

 
1989 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

Hjem & FritidSmart HjemBelysning fra Nanoleaf

Skab lyskunst med 16 millioner farver med dette Nanoleaf Shapes Hexagons Starter sæt (15-pak). Det giver endeløse muligheder for at skabe et lysende mesterværk i dit hjem takket være multi-touch kontrol, indbygget musiksynkronisering og Nanoleaf appen.

Modulære lysfelter
16 millioner farver og farvetemperatur fra kølige 1.200K til varme 6.500K - du kan slippe din kreativitet løs. Hver hexagon er dækket af lys fra kant til kant, så hele billedet kan fremstå som et sammenhængende kunstværk. Controlleren kan understøtte op til 21 paneler samtidigt, og med en ekstra strømforsyning kan den understøtte op til 500 paneler samtidigt, så du kan oplyse store områder eller skabe en unik lysinstallation.

Multi-touch kontrol
Leg med lyset ved at berøre paneler med dine håndflader. Eller brug controlleren til at sætte stemningen.

Musik synkroniseret
Lyspanelerne har en integreret lydsensor, der får lyset til at at danse til den omgivende musik. Det giver en helt særlig oplevelse.

Personlige indstillinger
Med den gratis app kan du let indstille farver, lysintensitet og farvebevægelse. Få det meste ud af enhederne og del oplevelsen med dine venner. Med Screen Mirror funktionen kan din on-screen aktivitet reflekteres i lysene.

LayoutDetect
Nanoleags ekslusive LayoutDetect teknologi gør det muligt at lade farveanimationer flyde mellem panelerne baseret på dit layout.

Smart home-kompatibel
Alexa, Siri og Google fungerer alle med Naonleaf Smart produkter som et økosystem, der forbinder alle dine enheder. Du kan skabe personlige instillinger gennem Nanoleaf Smarter Series appen og IFTTT.

Inkluderet i pakken
  • Velkomstguide
  • Universel strømforsyningsenhed (120-240 V)
  • Controller
  • 15x lyspaneler
  • 15x linker
  • 15x monterings-tape

Varenummer

Vores varenummer: 17693
Producentens varenr: NL42-6002HX-15PK

Om varemærket

Nanoleaf er indledningen på en ny æra af belysning, der fokuserer på fuldstændig personalisering - en verden, som går ud over glødepærer og begrænsninger for, hvordan vi belyser vores boligarealer. Virksomheden, der blev grundlagt i 2012 af tre ingeniører, som tog på en rejse med målet om udbrede grøn teknologi, har nu kontorer i Shenzhen, Hong Kong og Toronto. Nanoleaf består af et alsidigt team af lidenskabelige problemløsere, som tænker ud af boksen og stræber efter at transformere belysning og revolutionere den måde, vi lyser verden op på.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid

Garanti

Garanti 5 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig