Razer Chroma RGB Controller - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Chroma RGB Controller

 
279 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-07-05
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleModdningBelysning fra Razer

KOMPLET RGB KONTROL
Realiser din ultimative RGB-vision med Razer Chroma-adresserbare RGB-kontroller, mens du synkroniserer dine ARGB-komponenter og dine Razer Chroma-ydre enheder og enheder via Razer Synapse 3-software designet til verdens største gaming-økosystem.

UNIVERSEL KOMPATIBILITET MED ALLE ARGB ENHEDER
LED-strips, blæsere, CPU-kølere, pc-etuier og mere - så længe dine pc-komponenter bruger et standard 3-bens 5V adresserbart stik, kan du integrere det i din ultimative RGB-bygning.

6 ADRESSERBARE RGB-HEADERS
Med hver port, der understøtter op til 80 LED'er, muliggør denne ARGB-controller mere komplekse lysindstillinger og fungerer som en navigation for alle dine ARGB-kompatible enheder for at strømline dit riglayout.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17669
Producentens varenr: RZ34-02140600-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig