Corsair iCUE LS100 Smart Lighting Strip Expansion Kit 250mm - MaxGaming.dk

Navigere

Corsair iCUE LS100 Smart Lighting Strip Expansion Kit 250mm

Antal: 
225 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleModdningBelysning fra Corsair

* Kræver CORSAIR iCUE LS100 Smart Lighting Strip-startsæt, sælges separat.

Udvid din RGB-belysning ud over din pc med CORSAIR iCUE LS100 Smart Lighting Strip Starter Kit. Integrer din omgivende belysning dynamisk med spil og underholdning for en virkelig fordybende oplevelse. Styr og synkroniser dine lyseffekter på alle dine kompatible CORSAIR-enheder med kraftfuld iCUE-software.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15360
Producentens varenr: CD-9010001-WW/SS

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Blå, Grøn, Gul, Lilla, Lyserød, Orange
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.