AOC CU34G2X 34 144Hz 1ms FreeSync Curved - MaxGaming.dk

Navigere

11
Spar 11%

AOC CU34G2X 34” 144Hz 1ms FreeSync Curved

 
2899 kr / 2589 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Skærmlampe LED med lysdæmper
329 kr
Køb
Info
Rengøringskit Raccoon 140ML
39 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørGamer skærmComputerskærme fra AOC

FreeSync Premium
Nyd den bedste kvalitet selv i de hurtigste spil. AMD FreeSync Premium-teknologi sikrer, at grafikkort og opdateringshastigheder er synkroniserede, hvilket skaber en flydende, jævn, højtydende spiloplevelse.
AMD FreeSync Premium har en opdateringshastighed på mindst 120Hz, hvor billedet giver en ægte oplevelse. LFC-funktioner eliminerer risikoen for forsinkelse, hvis billedhastigheden falder under opdateringshastigheden.

1MS MPRT
Med en responshastighed på kun 1ms er du ikke begrænset af hurtige bevægelser, og dramatiske overgange er sømløse og effektive.

144 Hz
Udstyr dig selv med dobbelt billedhastighed af andre skærme, og sig farvel til lag og bevægelsessløring. Med en opdateringshastighed på 144 Hz gengives hvert billede skarpt i en jævn sekvens, så du kan få mest muligt ud af ethvert højhastighedsspil.

Buet
Det kurvede design opsluger naturligvis dit synsfelt og giver dig den ultimative spiloplevelse.

QHD
Med en opløsning på 2560 x 1440 tilbyder Quad HD (QHD) overlegen billedkvalitet og skarpe billeder, der afslører de mindste detaljer. Bredskærmsformatet på 16:9 giver dig plads til at arbejde og lader dig nyde spil og film i deres optimale størrelse.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17835
Producentens varenr: CU34G2X/BK

Om varemærket

Højtydende gamingskærme med et unikt design fra AOC - Admiral Overseas Corporation (AOC) blev grundlagt i 1934 i Chicago, USA og har fra begyndelsen haft fuldt fokus på at give sine brugere en fantastisk oplevelse med deres produkter, uanset formål. Siden har de forsynet hjemmebrugere med højtydende skærme med unikke, iøjnefaldende mønstre.

AOCs gaming-serier af skærme, AOC Gaming og AGON, udmærker sig ikke kun ved deres ydeevne, men også ved deres unikke design og specifikke funktioner kun til gaming. Så hvis du leder efter en højtydende skærm til din spilstation, er AOC bestemt en valgmulighed, du skal tjekke ud.

Specifikationer

Egenskaber

Skærmstørrelse 34"
Opdateringshastighed 144 Hz
Opløsning 3440 x 1440
Adaptiv synkronisering FreeSync Premium
Billedformat 21:9
Responstid 1 ms
Panel type VA
Kontrastforhold 3000:1
Lysstyrke 300 cd/m²
Synsvinkel H/V 178° / 178°
Baggrundsbelysning Ja
Farve Sort

Forbindelse

HDMI Ja, 2
DisplayPort Ja, 1
USB Ja, 4
VGA Ja

Funktioner

Blå lysreduktion Ja
Flimmerfri Ja
Roterbar Ja
Tiltbar Ja
VESA vægmontering 100x100
Højdejusterbar Ja

Garanti

Garanti 3 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig