Genesis Hydrion 120 LED PC Case Blæser Rød - MaxGaming.dk

Navigere

41
Spar 41%

Genesis Hydrion 120 LED PC Case Blæser Rød

Farve:
Blå
Grøn
Rød
Hvid
Antal: 
66 kr / 39 kr

Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingComputerventilator fra Genesis

GENESIS HYDRION 120 PC VENTILATOR
En stille, effektiv og iøjnefaldende blæser er et perfekt tilbehør til enhver gaming-pc. De nyeste spil lægger mere og mere stress på computerne, sætter dem under hård belastning og forventer nådesløst uforstyrret effektivitet for at give spillerne en jævn oplevelse. Det er almindeligt, at mange chassis kommer med et utilstrækkeligt antal blæsere, eller at brugerne blot opgraderer deres hardware over tid ? fordi der er et ønske om bedre luftgennemstrømning. Løsningen er at tilføje flere fans. Og Genesis har din ryg med sin splinternye Hydrion 120-produktlinje, der opfylder spillernes høje forventninger.

STILLE OG EFFEKTIV
Den første ting, som brugerne er interesserede i, når de vælger fans, er lyden ... eller rettere manglen på lyd. Hydrion 120 er designet til at kunne reducere luftturbulens, som forårsager mest støj under sit arbejde (bortset fra selve motoren). Takket være det bør blæserstøjen ikke overstige 20 dB, hvilket er niveauet for en subtil hvisken. En anden kilde til hørbar støj er vibrationer, som er uundgåelige i enhver fungerende motor. For at forhindre dem i at sprede sig på chassiset er Hydrion 120 udstyret med anti-vibrationspuder i hvert hjørne (på begge sider), der kommer i kontakt med chassiset. 1000 rpm er den optimale blæserhastighed, der giver 42,1 CFM luftstrøm, men uden at forstyrre brugeren med for meget støj, der ellers kan genereres af hurtigere roterende vinger.

VÆLG DIN FARVE
Effektivitet er ikke det eneste, Hydrion 120 kan tilbyde. Blæserens udseende er raffineret på en måde, der er populær i spilverdenen ? takket være 15 LED'er, der giver køligt lys og livlig belysning. Hydrion 120 fås i 4 farvevarianter til baggrundsbelysning - rød, blå, grøn og hvid - vælg den, der matcher dit tema!

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13482
Producentens varenr: NGF-1166

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Diameter 120 mm
Bredde 120 mm
Dybde 25 mm
Højde 120 mm
Vægt 110 g

Egenskaber

Rotationshastighed (max) 1000 rpm
Støjniveau 0-18.8 db
Antal fans 1
Farve Rød
Statisk tryk 1.21 mmH2O
Flyde (max) 42.1 cfm

Forbindelse

Forbindelse 3-pin
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig