Genesis Hydrion 130 Rainbow LED PC Blæser 120mm - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis Hydrion 130 Rainbow LED PC Blæser 120mm

 
69 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingComputerventilator fra Genesis

Stille, effektiv og stilfuld blæser til din ultimative gaming-computer. De nyeste spil kræver, at vores computere arbejder mere og mere, hvilket fører til højere varme, normalt er antallet af blæsere, vi får sammen med kabinettet, utilstrækkeligt. Løsningen er - at tilføje flere fans. Med den nye Hydrion 120 produktserie får du den ydelse, du skal bruge for at holde din computer i god form.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16284
Producentens varenr: NGF-1165

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Diameter 120 mm
Bredde 120 mm
Dybde 25 mm
Højde 120 mm
Vægt 116 g

Egenskaber

Rotationshastighed (max) 1200 rpm
Støjniveau 20 db
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Antal fans 1
Farve Sort
Statisk tryk 1.12 mmH2O
Flyde (max) 38 cfm

Forbindelse

Forbindelse 3-pin

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig