Corsair QL120 RGB Hvid Blæser - MaxGaming.dk

Navigere

Corsair QL120 RGB Hvid Blæser

Antal: 
252 kr
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingComputerventilator fra Corsair

Giv din computer spektakulær belysning fra alle vinkler med CORSAIR iCUE QL120 RGB PWM White Fan, udstyret med 34 individuelt adresserbare RGB-LED'er over fire forskellige lyssløjfer i et klart hvidt hus. Brug den medfølgende iCUE Lighting Node CORE og iCUE-software til at styre og synkronisere din RGB-belysning. Hold dit system køligt med PWM-hastigheder op til 1.500 rpm, med en semi-transparent 120 mm blæservinge designet til at sikre både lav støj og enestående belysning. Komplet med front- og bagudvendte metallogoer på navet og anti-vibrationsgummidæmpere for at reducere vibrationsstøj. QL120 RGB-blæseren skaber spektakulær belysning.

Funktioner
- Blæser med fire belysningszoner og 34 individuelt adresserbare RGB LED'er pr. blæser, der udstråler tryllebindende farver og effekter.
- Strålende hvidt blæserhus, der reflekterer lyset for en lysere belysning og matcher det rene, raffinerede look fra andre hvide CORSAIR-produkter i din samling.
- Brug den medfølgende kompakte iCUE Lighting Node CORE til nemt at styre RGB-belysningen via CORSAIR iCUE-softwaren, klip kabelrøret med enkle USB 2.0- og SATA-forbindelser.
- Skab fascinerende animerede lyseffekter med kraftfuld CORSAIR iCUE-software, og liv dit system op med dynamisk RGB-belysning synkroniseret på tværs af alle dine iCUE-kompatible produkter og dybdegående integreret belysning med kompatible spil.
- Hold dit system køligt med kraftige blæserhastigheder op til 1.500 rpm, tryk op til 41,8 CFM luft.
- Et støjsvagt, semi-transparent 120 mm blæserblad er designet til støjsvag drift, mens din RGB-belysning skinner igennem.
- Antivibrationsgummidæmpere hjælper med at reducere vibrationsstøj og transmission.
- For- og bagudvendte CORSAIR-logoer i metal på ventilatornavet gør et varigt indtryk.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16007
Producentens varenr: CO-9050103-WW

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Diameter 120 mm
Bredde 120 mm
Dybde 25 mm
Højde 120 mm
Vægt 171 g

Egenskaber

Rotationshastighed (max) 1500 rpm
Støjniveau 26 db
Antal fans 1
Farve Hvid
Statisk tryk 1.55 mmH2O
Flyde (max) 41.8 cfm

Forbindelse

Forbindelse 4-pin
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.