Logitech G413 Sølv Gaming Tastatur [Romer G Tactile] - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech G413 Sølv Gaming Tastatur [Romer G Tactile]

Antal: 
725 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-12-14
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Logitech

- Romer G Taktil kontakt
- Præcisionsbelysning
- USB implementering

REN. STRØM. SPIL.

Perfekt balance mellem enkelhed og funktion
G413 er udviklet, designet og konstrueret til at give avanceret ydeevne med de helt rigtige funktioner. Det lette og meget stærke 5052 aluminiumshus giver et slankt, bladlignende chassis. Nedenfor finder du håndtering af muse- og headsetledninger, samt justerbar højde til fødderne med gummistabilisatorer for øget selvtillid under intens leg.

AVANCERET MEKANIK
Designet til at udkonkurrere
Den mekaniske Romer-G ? switch er bygget til professionel ydeevne, respons og holdbarhed. Den korte slaglængde på 1,5 mm er 25 % hurtigere end konkurrenternes mekaniske standardkontakter. Romer-G har en perfekt blanding af hastighed, præcision og stille udførelse - svarende til de mekaniske keyboards til en ninja.

NØGLEBELYSNING
Ydelse døgnet rundt
Romer-G er også specielt designet til præcis og ren belysning gennem tasterne. Så knapperne er altid synlige, men distraherende, især under spillesessioner om natten (de bedste sessioner). Sådan får G413 Carbon med almindelig rød baggrundsbelysning og G413 Silver med ikonisk hvid belysning sit højklasses, fokuserede look.

ALUMINIUMSLEGERING AF FLYKLASSE
Styrke og skønhed
Det børstede aluminium-magnesium-hus (5052) er tastaturets krop. Resultatet er et minimalistisk design, der er afbalanceret af et helt sæt funktioner. Med fokus på ydeevne og en førsteklasses finish er G413 blevet fremstillet af materialer af højeste kvalitet.

USB YDELSE
Til opladning og data
Bekvemmelighed og hastighed er inden for rækkevidde. Det valgfri dedikerede USB-kabel forbinder USB-busporten til sin egen indgang for 100 % strømgennemstrømning og datahastighed. Tilslut en enhed eller mus for at angribe dine modstandere uden at gå glip af et sekund.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15376
Producentens varenr: 920-008474

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 445 mm
Dybde 132 mm
Højde 34 mm
Vægt 1105 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Romer-G
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning Rød
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Nej
Håndleddstøtte Nej
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sølv

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig