Logitech G512 Carbon RGB Gaming Tastatur [Romer G Tactile] - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech G512 Carbon RGB Gaming Tastatur [Romer G Tactile]

 
865 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Håndledsstøtte til Tastatur - Full Size
68 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Logitech

EN VÆSENTLIGE FORDEL
Næste generations ydeevne, avanceret design

G512 er et højtydende gaming-tastatur med en rapporteringsfrekvens på 1 ms og et valg mellem de avancerede, mekaniske switche Romer-G Tactile, Romer-G Linear og GX Blue. Et fuldt RGB-spektrum kombineret med LIGHTSYNC-teknologi tager lysoplevelsen af dine spil til et helt nyt niveau. Aluminiumslegering giver et bladformet chassis med en smuk børstet metaloverflade.

RGB OG LIGHTSYNC
Justerbart komplet RGB-spektrum

G512 er komplet RGB-spektrum, cirka 16,8 millioner farver, med tilpasselig belysning pr. Skab dine egne RGB-animationseffekter eller vælg mellem forudindstillede lyseffekter og animationer. Og med den nye LIGHTSYNC-teknologi er belysningen drevet af spillene for at give den mest fordybende RGB-oplevelse, du nogensinde har haft.

VALG AF MEKANISK KONTAKT
Ydeevne, der passer til din spillestil

Vælg mellem tre forskellige mekaniske kontakter: Romer-G Tactile, Romer-G Linear og GX Blue. Romer-G Tactile, den originale profil, giver et mærkbart hotspot, som du kan føle. Romer-G Linear giver et flydende, jævnt og stort set lydløst tastetryk. Begge Romer-G profiler har et aktiveringspunkt på 1,5 mm, hvilket gør dem 25% hurtigere end standardkontakter. GX Blue har et ikonisk design og giver både taktil og klikkende feedback med et mærkbart aktiveringspunkt, som du kan mærke og høre. Alle switches er testet og vurderet til at have en pålidelig og holdbar levetid på 70 millioner klik.

ALUMINIUMSLEGERING I FLYKLASSE
Styrke og skønhed

G512 er lavet af ekstremt stærk og slidstærk 5052 legering af aluminium-magnesium, hvilket giver både et minimalt design og smuk æstetik. Stivheden af 5052-legeringen giver også et robust, skridsikkert chassis, der rummer en komplet række funktioner til en uovertruffen spiloplevelse.

USB YDELSE
Til opladning og data

Bekvemmelighed og hastighed er inden for rækkevidde. Det valgfri dedikerede USB-kabel forbinder USB-bus-porten til sin egen indgang for fuld strømgennemstrømning og datahastighed. Tilslut en enhed eller mus for at angribe dine modstandere uden at gå glip af et sekund.

FUNKTIONSTASTER
Medie- og lysstyring

Let tilgængelige medier og lysstyringer. Brug FN-tasten til at ændre lydstyrken, afspille og sætte på pause, slå lyden fra, tænde, skifte spiltilstand osv. Brug FN-skiftefunktionen i Logitech Gaming Software (LGS), og konfigurer funktionstasterne til at udføre disse alt-kommandoer som standard.

DEDIKERE SPILFUNKTIONER
Spiltilstand og indbygget hukommelse

Tab ikke bare fordi du ved et uheld trykker på Windows-tasten. Skift spiltilstand med FN + F8. Deaktiver flere nøgler med LGS.

Gem RGB-belysningsprofiler pr. nøgle i den indbyggede hukommelse til brug i ethvert system.

26-NØGLER ROLLOVER OG ANTI-GHOSTING
Tryk på alle knapper

Tryk på flere taster på samme tid i vilkårlig rækkefølge, og få præcis, hvad du havde til hensigt med 26-tasters rollover.

Med en præstationsjusteret anti-ghosting-funktion får du pålidelig kontrol, når du giver flere spilkommandoer på samme tid.

PROGRAMMERBAR MAKRON
Forenkle avancerede opgaver

Brug Logitech Gaming Software til at programmere brugerdefinerede funktioner og makrokommandoer på F1-F12-tasterne. Forenkle livet som spiller. Udfør avancerede kommandoer, aktiver en tidsbestemt række begivenheder eller besværgelser med et tryk på en knap.
Download LGS nu.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14859
Producentens varenr: 920-008739

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 445 mm
Dybde 132 mm
Højde 34 mm
Vægt 1020 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Romer-G
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Nej
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig