Logitech G915 Trådløs RGB Spiltastatur TKL [GL Tactile] - MaxGaming.dk

Navigere

16
Spar 16%

Logitech G915 Trådløs RGB Spiltastatur TKL [GL Tactile]

Farve:
Sort
Hvid
Antal: 
1525 kr / 1279 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-10-13
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Switch och Keycap Puller
25 kr
Køb
Info
Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
45 kr
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Logitech

Trods den reducerede størrelse er dette Logitech G915 Lightspeed tenkeyless trådløse gaming tastatur et bæst, som river dine fjender rundt lige så hurtigt, som det kan blinke med det integrerede RGB-lys. Takket være kraftfulde switches, nem betjening og lang batteritid kan du spille i flere timer og nyde dine sejre.

Switches: De taktile GL switches er hurtige, responsive og leverer samme ydelse som standard mekaniske switches med den halve tasteafstand. Tastaturets switches har en total tasteafstand på 2,7 mm og giver et mærkbart bump ved aktiveringspunktet på 1,5 mm.

Forbindelse: Sig farvel til irriterende ledninger, der fylder på dit skrivebord. Den trådløse Lightspeed-teknologi har en latens på kun 1 ms, hvilket gør tastaturet lige så hurtigt som et almindeligt tastatur med ledning.

Design: Tastaturet ser måske skrøbeligt ud, men det er alligevel yderst holdbart og holdes sammen af en topplade i aluminiumslegering.

Lang batteritid: Tastaturet er udstyret med et genopladeligt batteri, så det kan holde i op til 40 timer, uden at du behøver genoplade det.

RGB-belysning: Du kan indstille RGB-belysningen per taste, og du kan vælge mellem mere end 16,8 millioner farver, så du kan indstille belysningen til din personlige smag. Takket være Lightsync-teknologien kan du indstille tastaturet til at skinne i takt med handlingen på din skærm. Du kan også synkronisere farverne og lysmønstret med dine andre Logitech-G RGB-enheder via G HUB-softwaren.

Indstil tastaturet: Du kan indstille tastaturet helt ned til den mindste detalje via Logitech G HUB-softwaren. Programmér knapperne, vælg det bedste lysmønster og meget mere med den brugervenlige brugerflade.

Varenummer

Vores varenummer: 16742
Producentens varenr: 920-009500

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.10 m
Bredde 368 mm
Dybde 150 mm
Højde 22 mm
Vægt 810 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch GL Tactile
Formfaktor TKL
Knaplayout ISO 88
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Nej
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse Bluetooth, USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet Android, MAC, PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.