Razer Pro Type Trådløs Mekanisk Tastatur ANSI Layout [Razer Orange] - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Pro Type Trådløs Mekanisk Tastatur ANSI Layout [Razer Orange]

 
1265 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Håndledsstøtte til Tastatur - Full Size
68 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Razer

Razer™ Pro Type er et trådløst mekanisk tastatur, der kombinerer komfort på højeste niveau og pålidelig brug med lang batterilevetid til professionel brug. Tastaturet har ultralang batterilevetid med to forskellige trådløse tilstande, der giver dig mulighed for nemt at forbinde musen til op til fire enheder og nemt skifte mellem dem med et enkelt tryk. Fantastisk design og hvide LED-baggrundsbelyste taster gør tastaturet til en stor del af din arbejdsstation.

Trådløs komfort
Razer™ Pro Type er udstyret med to trådløse tilstande, hvoraf Bluetooth-tilstand giver en utrolig lang batterilevetid på op til 84 timer uden baggrundsbelysning til, og 2,4 GHz-tilstanden giver en batterilevetid på op til 78 timer uden bagbelysning tændt. Det betyder, at du kan arbejde i lange perioder uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for batteriet.

Høj ydelse og ergonomisk
Avancerede mekaniske Razer™ orange kontakter giver en behagelig og stille skriveoplevelse med en levetid på op til 80 millioner tryk. Fuldt programmerbare knapper giver dig mulighed for at konfigurere knapper, makroindstillinger eller andre funktioner for at gøre dit arbejde lettere. Key caps er belagt med en fingeraftryksbestandig belægning, der giver en soft-touch skriveoplevelse. Tastaturets ergonomiske design giver behageligt arbejde hele arbejdsdagen.

Varenummer

Vores varenummer: 17385
Producentens varenr: RZ03-03070100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Vægt 900 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Razer Orange
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout Engelsk
Belysning Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Hvid

Forbindelse

Forbindelse 2.4GHz, Bluetooth, USB
Trådløs Ja
Kompatibilitet MAC, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig