Razer Tartarus Pro Chroma RGB Gaming Keypad - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Tartarus Pro Chroma RGB Gaming Keypad

 
1189 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-04-22
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Switch og Keycap Puller
26 kr
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Razer

Tag kontrol over dit spil med Razer Tartarus Pro - gaming-tastaturet, der aldrig giver slip på sejren. Med præcisionsmålte, nuancerede input og 32 programmerbare taster giver den uovertruffen kontrol og tilpasningsevne til de mest krævende MMO-spillere.

RAZER ANALOG OPTISK SWITCH
Mens de fleste gaming-tastaturer og -tastaturer kun registrerer et enkelt input, når du trykker på en knap, er Razer Tartarus Pro udstyret med Razer Analog Optical Switches, der kan registrere input-skaleringsniveauer i en enkelt bevægelse, afhængigt af hvor hårdt du trykker. Det giver dig en mere præcis og nuanceret kontrol. For eksempel får et let tryk din karakter til at gå, mens et hårdt tryk får dem til at løbe. Dette svarer til, hvordan du kan flytte din karakter ved hjælp af analoge thumbsticks på en controller.

JUSTERBAR AKTUERING
Uanset om du foretrækker lette og bløde knaptryk eller klare og kraftige streger helt ned til bunden, kan du justere aktiveringskraften på gaming-tastaturet, lige som du ønsker det.

DOBBELT-FUNKTIONSTASTER
En direkte fordel ved skalerede input fra Razer Analog Optical Switches er, at du nu kan tildele to funktioner til hver knap ? en, der aktiveres, når den trykkes delvist ned, og en anden, når den trykkes helt ned.

32 PROGRAMMERBARE NØGLER
Du behøver aldrig at bekymre dig om at løbe tør for makroer eller taster. Giv din gaming en ekstra dimension med en 8-vejs miniature pad, der kan bruges til navigation eller endnu flere kommandoer.

UBEGRÆNSET MAKRO LÆNGDE OG 8 HURTIGE FORSKIFTELIGE PROFILER
Gør dit gameplay mere effektivt med friheden til at skabe avancerede makroer og forberede den perfekte konfiguration til enhver bosskamp med et sæt gemte profiler - hvoraf du kan vælge mellem 8 med et enkelt tryk på en knap på siden af tastaturet.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16088
Producentens varenr: RZ07-03110100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 153 mm
Dybde 203 mm
Højde 63 mm
Vægt 396 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Optical
Formfaktor Compact
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Håndleddstøtte Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig