Razer Tartarus Pro Chroma RGB Gaming Keypad - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Tartarus Pro Chroma RGB Gaming Keypad

Antal: 
1025 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Switch och Keycap Puller
25 kr
Køb
Info
Kabelstyringssæt - Kabelholdere
45 kr
Køb
Info
Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Razer

UENDELIG MED KOMMANDO
Grib dit spil med Razer Tartarus Pro - et spiltastatur, der aldrig vil lade sejren undslippe dit greb. Fra dets afmålte, nuancerede input til dets 32 programmerbare taster, oplev et niveau af kontrol og tilpasning lavet til de mest krævende MMO-spillere.

RAZER ANALOG OPTISK SWITCH
Mens de fleste gaming-tastaturer og -tastaturer registrerer et enkelt input, når du trykker på en knap, er Razer Tartarus Pro udstyret med Razer Analog Optical Switches, der kan registrere skaleringsniveauer for input i samme bevægelse afhængigt af, hvor langt du trykker. Dette muliggør en mere afmålt og nuanceret form for kontrol. For eksempel får et halvt tryk din karakter til at gå, mens et helt tryk får dem til at løbe. Denne type kontrol ligner, hvordan du kan flytte din karakter ved hjælp af analoge thumbsticks på en controller.

JUSTERBAR AKTUERING
Uanset om du foretrækker lette kærtegn eller fyldige, bevidste tastetryk, der går helt i bund, kan du justere aktiveringen af spiltastaturet, så det er så delikat eller så solidt og bevidst, som du ønsker det.

DOBBELT FUNKTIONSTASTER
Som en direkte fordel ved at have skalerede input fra Razer Analog Optical Switches, kan du nu binde to funktioner til hver knap ? en udløst af delvise tastetryk og en anden af hele tastetryk.

32 PROGRAMMERBARE NØGLER
Du behøver aldrig at løbe tør for plads til dine makroer eller taster. Tilføj en ny dimension til dit gameplay med et 8-vejs miniaturebillede, der kan tildeles til navigation eller endnu flere kommandoer.

UBEGRÆNSET MAKRO LÆNGDE OG 8 HURTIG BEVÆGENDE PROFILER
Gør dit gameplay mere effektivt med friheden til at designe avancerede makroer og forberede de perfekte rammer for alle bosskampe med en samling af lagrede profiler - hvoraf 8 kan vælges med en knap på siden af tastaturet.

Varenummer

Vores varenummer: 16088
Producentens varenr: RZ07-03110100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 153 mm
Dybde 203 mm
Højde 63 mm
Vægt 396 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Optical
Formfaktor Compact
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Håndleddstøtte Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.