Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire Tastatur [MX Speed] - MaxGaming.dk
 

Navigere

Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire Tastatur [MX Speed]

Antal: 
1349 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-02-16
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Corsair

Corsair K70 Rapidfire er et mekanisk tastatur udstyret med en 100% Cherry MX Speed switch, hvilket gør det til det hurtigste i sin klasse.

100% anti-ghosting sikrer, at hvert tastetryk registreres korrekt, når du spiller, og via USB-porten tilslutter du din mus eller trådløse headset - jævnt og nemt. En aftagelig håndledsstøtte og dedikerede multimediekontroller med en drejende volumenkontrol i metal gør det behageligt at spille i timevis. Alt er indrammet med et letvægts aluminiumschassis sammen med levende, rød LED-belysning, som du kan programmere efter dine personlige præferencer.

Designet til spil
Tasterne er udstyret med mekaniske røde Cherry MX Speed-switches, for hurtig responstid. Fordi K70 Radipfire er fuldstændig mekanisk, får du præcision, uanset hvilken tast du trykker på. Med 100% anti-ghosting behøver du ikke bekymre dig om, at dine tastetryk ikke bliver registreret, du kan trykke på alle taster på samme tid og tastaturet vil stadig reagere lige så hurtigt.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13141
Producentens varenr: CH-9109018-ND

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 438 mm
Dybde 168 mm
Højde 29 mm
Vægt 1080 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Cherry MX Speed
Formfaktor Full-size
Knaplayout ISO 105
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale ABS
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet MAC, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.