Købe Ducky ONE 2 TKL RGB Tastatur [MX Brown] på MaxGaming.dk
 

Navigere

Ducky ONE 2 TKL RGB Tastatur [MX Brown]

Antal: 
1295 kr
Foreløbig dato:
2022-06-30
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Ducky

Nyt kant-design
Det nye kantdesign har en lignende slankt ramme som sin forgænger, men One 2 inkorporerer to farver på kanten for at matche alle tænkelige keycap-farver

PBT Problemfri Dobbelt-Shot Keycaps
For at skille os ud fra mængden har vi valgt at bruge PBT sømløse dobbelt-shot taster. Det er designet og konstrueret, så det giver brugeren den bedste holdbarhed og skriveoplevelse. Flere farver til rådighed.

Tysk fremstillede switche
Cherry MX-switche har en levetid på over 50 millioner operationer. Det standardmæssige korsformede design gør, at brugeren nemt kan udskifte tasterne. Med Ducky kan man også vælge sjældne switche.

Tastatur Indikatorlamper
Til at advare dig, når Caps Lock, Scroll Lock og Num Lock taster er aktiveret. Desuden vil alle tasterne blive belyst ved LED-tilstande.

Aftageligt USB Type C-kabel
Aftageligt USB Type C-kabel giver bekvemmelighed for brugerne. Vi bruger USB HID med den højeste frekvens på 1000Hz polling rate, hvilket betyder, at tastaturet sender sit(sine) inputsignal(er) til din PC 1000 gange i sekundet. Denne funktion minimerer forsinkelse, når der trykkes på tasterne, og signal modtages af computeren.

USB N-Key Rollover (USB NKRO) og Dual-layer PCB
Ved USB kan tastaturet håndtere et vilkårligt antal samtidige tastetryk. Du kan bruge tastaturet trygt i alle situationer, velvidende, at der aldrig vil være ghosting eller tast-blokerende problemer. Dette vil give længere levetid samt signalstabilitet for tastaturet.

Varenummer

Vores varenummer: 12968
Producentens varenr: DKON1787ST-BFIPDAZT1

Om varemærket

Ducky, populære tastaturer i alle størrelser - Ducky blev grundlagt i 2008 i Taiwai og har fra dag ét stræbt efter at give kunderne mekaniske tastaturer af den højest mulige standard. Deres ultimative mål er, at deres logo skal være synonymt med fremragende kvalitet og produkttilfredshed.

Med deres hardware af høj kvalitet og innovativt design har Duckys tastaturer taget verden med storm, og i dag har de etableret sig som en af ​​verdens mest populære keyboardproducenter. Hvert år frigiver de et tastatur i begrænset antal med temaet for dette års kinesiske stjernetegn. Ducky var en af ​​de første til at tilbyde tastaturer med en kompakt 60% formfaktor.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.5 m
Bredde 365 mm
Dybde 135 mm
Højde 40 mm
Vægt 950 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Cherry MX Brown
Formfaktor TKL
Knaplayout ISO 88
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja
Farve på belysning RGB (16.8 m)
Knapmateriale PBT
Multimedietaster Ja
Håndleddstøtte Nej
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet PC

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.