Købe Roccat Vulcan Pro TKL RGB Tastatur [Titan Optical Red] på MaxGaming.dk
 

Navigere

Roccat Vulcan Pro TKL RGB Tastatur [Titan Optical Red]

Farve:
Sort
Hvid
Antal: 
1269 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørGaming tastatur fra Roccat

ROCCAT er den første i branchen til at designe en optisk switch med en mekanisk fornemmelse. Titan Switch Optical giver lyshastighedsbetjening og utrolig præcision. Det tilføjer et funktionssæt, herunder lydkontroller i mixerstil, aftagelig håndledsstøtte, AIMO-belysning og en forstærket aluminiumsplade.

Det prisvindende ROCCAT Vulcan Mechanical Gaming Keyboard er redesignet i en TKL-formfaktor og taget til et andet niveau med introduktionen af ROCCATs Titan Switch Optical. Det nye design frigør skrivebordplads til en bredere vifte af musebevægelser og giver spillerne mulighed for at lege med deres hænder i en mere naturlig position. Den nye switch er et vidunder i optisk teknologi, der påvirker lysets hastighed for et uovertruffen nyt følsomhedsniveau. ROCCAT Vulcan TKL Pro Compact Optical RGB Gaming Keyboard har også levende AIMO-belysning, et lavprofileret ergonomisk design og mediekontroller i mixer-stil.

Nordisk layout (billeder viser fejl)
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 1001022
Producentens varenr: ROC-12-575

Om varemærket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Med hjælp fra sin tyske ingeniørkunst har virksomheden udviklet produkter af høj kvalitet siden begyndelsen af 2007. Deres team har en passion for at udvikle udstyr, der får brugerne til at præstere bedre. Roccat udvikler produkter på en innovativ måde, såsom sine egne tastaturafbrydere, Titan eller tweak-sensorer eller produkter med nye funktioner for at tage gaming til nye niveauer.

Roccats produkter tilbyder pålidelig konstruktion og ergonomi for at sikre komfort selv under lange spilsessioner. Produkterne er optimeret til deres opgaver og vil derfor hjælpe dig med at blive en bedre spiller. Tag dit spil til nye niveauer med Roccat.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2 m
Bredde 360 mm
Dybde 133.25 mm
Højde 34 mm
Vægt 660 g

Egenskaber

Mekaniske taster Ja
Type af switch Titan Optical
Formfaktor TKL
Knaplayout ISO 88
Sproglayout ISO Nordic
Belysning Ja, RGB
Multimedietaster Ja
N-key rollover Ja
Anti-ghosting Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Kompatibilitet MAC, PC

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.