Glorious PC Gaming Race Håndleddstøtte til Mus i Træ - Onyx - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Glorious PC Gaming Race Håndleddstøtte til Mus i Træ - Onyx

 
153 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørHåndledsstøtte fra Glorious

Resumé:
- Lavet af ægte træ
- Perfekt med din gaming mus
- Holder dine håndled i den mest ergonomiske position
- Skumkerne, blød stofoverflade og dobbeltsyede kanter
- Gummi underside for at blive på plads

Den bedste ergonomiske håndledsstøtte til gaming, der kan parres med din gamingmus.

Glorious Wood håndledsstøtten er lavet af hvid ask med en medium til grov korn. De er lavet af massivt træ og giver fremragende støtte til både mus og tastatur. Armlænene er belagt med en unik polering, der giver en glat overflade, så håndleddene kan glide rundt uden problemer og er modstandsdygtig over for korrosion fra sved og olier.

I bunden af håndledsstøtten finder du skridsikre gummipuder, der forhindrer håndledsstøtten i at bevæge sig over forskellige overflader.

Bemærk! Fordi dette produkt er lavet af ægte træ: åremønsteret, klarheden af logoet og farven vil afvige lidt fra billederne på denne liste.

Mål: 20x10 cm

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11159
Producentens varenr: GV-M-DARK

Om varemærket

Glorious, født af et community af passionerede gamere, der krævede det bedste - Startet af pc-spillere til pc-spillere. Glorious Gaming leverer hardware og tilbehør designet til at præstere på eliteniveau i førsteklasses kvalitet og til overkommelige priser for alle. Glorious har udfordret den traditionelle pc-spilindustri siden starten i 2014.

Glorious produkter blev bygget til at imødekomme behovene hos de mest seriøse gamere, der ønskede mere, end nogen anden kunne tilbyde. Siden de som nogle af ​​de første tilbød en ultralet spilmus med RGB-belysning, er de kun fortsat med at tage spilindustrien med storm.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Brun
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig