Trust GXT 658 Tytan 5.1 PC Højttaler - MaxGaming.dk

Navigere

Trust GXT 658 Tytan 5.1 PC Højttaler

 
925 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydHøjtalere fra Trust

TRUST Gaming GXT 658 TYTAN 5.1 højttalersystem
Denne Trust Gaming GXT 658   Tytan 5.1 højttalersystemet giver dig al den kraft, du har brug for til den bedst mulige spiloplevelse. Eksplosioner og brølende motorer har aldrig før lydt så ægte. Lyt til din musik og se film med fantastisk lyd, der fylder hele rummet.

Fantastisk surroundlyd
Med baghøjttalerne med 5 meter lange kabler er det muligt at placere højttalerne næsten hvor som helst i rummet. Højttalerkablerne i midten (250 cm) og på fronten (180 cm) har tilstrækkelig længde til, at du kan placere dine højttalere, hvor du vil. Den 10 cm høje vandrette centerhøjttaler kan nemt placeres under din fladskærm eller skærm og omgiver dig fuldstændigt med fantastisk lyd, mens du spiller.

Til spil, musik og film
Dette 5.1 højttalersystem er ikke kun perfekt til pc-spil, det kan også nemt forbinde højttalersystemet til dine andre konsoller såsom Wii*, Sony PlayStation 3* og Xbox 360* via AUX-forbindelsen for at give dig fantastisk stereolyd, mens du spiller . * Kun stereolyd tilgængelig

Oplev lyden visuelt
Træsubwooferen har 180 Watt udgangseffekt og en god bas, hvilket du også kan se: Den blå LED-ring i højttaleren reagerer på bassens kraft, hvilket giver dig en fantastisk visuel effekt.

Styr lyden trådløst eller kablet
Den trådløse fjernbetjening giver dig mulighed for at ændre lydstyrke, kilde (AUX- eller 5.1-forbindelse), lys, højttalersurroundlyd, subwooferlydstyrke og centerhøjttalerlydstyrke. Du behøver ikke rejse dig fra din yndlingsstol for det!

Smart strømstyring
Når du ikke spiller, er højttalersystemet meget energieffektivt. På grund af indbygget Smart Power Management vil højttaleren automatisk gå i standbytilstand, når den ikke har været brugt i 60 minutter. Så snart du genoptager afspilningen, tændes højttalerne igen.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11993
Producentens varenr: 21738

Om varemærket

Stort udvalg af prisvenlige produkter - Trust har sine rødder i Holland og har været på markedet siden 1983. Virksomheden har i dag specialiseret sig i flere forskellige områder og har et ekstremt bredt sortiment - vi har naturligvis fokuseret på spilprodukter fra Trust. I dag sælger vi alt fra mus, tastaturer, headset og meget mere.

Vi har arbejdet med Trust i mange år, og de har altid bidraget med fremragende servicesupport. Alle produkter fra Trust er selvfølgelig nemme at bruge og overkommelige. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren spiller, fungerer Trust for alle.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Brun

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig