Razer Nommo 2.0 Høyttaler - MaxGaming.dk

Navigere

14
Spar 14%

Razer Nommo 2.0 Høyttaler

 
929 kr / 799 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-05-01
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydHøjtalere fra Razer

Når det kommer til at finde højttalere, der giver et statement uden at ofre lydkvalitet eller ydeevne, skal du ikke lede længere end Razer Nommo 2.0-højttaleren. Uanset om det er til spil, lytte til musik eller se film, er disse alt-i-en højttalere bygget til at levere en overlegen lydoplevelse med enestående klarhed og kraft. Med specialvævede glasfiberdrivere og stive gummilinjer vil din mellem- og lavtonelyd aldrig forringes over tid for fyldigere toner, der ikke forsvinder.

Med 3 tommer kraft med høj lydtrykskapacitet vil du fordybe dig i dine yndlingsfilm og -spil med dybere biograflyd som aldrig før. Det dedikerede Nommo-chipsæt sikrer et intenst niveau af klarhed, så du får et optimeret mix, der er skræddersyet specifikt til din seerglæde.
  • Gaming højttalere til PC
  • Sugeudstyret bund
  • Custom vævet glasfiber 3-tommer drivere
  • Bas og lydstyrkekontrol
  • Alsidige kontroller til spil, musik og film
  • Let tilgængeligt hovedtelefonstik
Udnyt den fantastiske lyd fra Razer Nommo-højttalere i dag, og gør enhver oplevelse til et magisk øjeblik - du vil være glad for, at du gjorde det!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11981
Producentens varenr: RZ05-02450100-R3G1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig