Logitech Z333 2.1 Højtalere - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Logitech Z333 2.1 Højtalere

Antal: 
389 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydHøjtalere fra Logitech

Perfekt højttalersystem til computeren. En dyb og livlig lyd, der giver dig endnu mere følelse af dine yndlingsspil. En smart kontrolenhed gør det nemt at justere lydstyrken og tilslutte hovedtelefoner, hvis du skulle have brug for at spille uforstyrret.

Justerbart bundniveau

Det grundlæggende niveau er en smagssag. Med separate lydstyrkekontroller kan du justere basniveauet for lave frekvenser genereret af baselementet uden at ændre lydstyrken på satellithøjttalerne. Ideel hvis du bor i lejlighed og ikke kan spille for højt eller omvendt, ønsker en endnu dybere lyd til film og spil.

Moderne styreenhed
Den stilfulde kontrolenhed giver dig adgang til strøm- og lydstyrkekontroller, så du ikke behøver at kigge bagom baseenheden eller højttaleren. Der er også et hovedtelefonstik på styreenheden, så du kan tilslutte et headset, hvis du vil lytte uforstyrret.

Virker med alle dine enheder
Med både 3,5 mm og RCA-indgange kan du afspille lydindhold fra din computer, tablet, smartphone, spillekonsol eller tv uden besvær.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12614
Producentens varenr: 980-001202

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.