Cooler Master MasterGel Maker Kylpasta - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Cooler Master MasterGel Maker Kylpasta

 
133 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Grips til MM720 Series - Sort
Grips til MM720 Series - Sort
Grips til Gaming mus
39 kr (69 kr)
Køb
Info
Grips til MM710 Series/MM711 Series - Sort
39 kr (69 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKølepasta fra Cooler Master

MasterGel Maker er designet til brugere, der har brug for den bedste termiske ledningsevne til højtydende CPU'er, GPU'er eller endda chipsæt. De ikke-hærdende og ikke-elektriske ledende egenskaber hjælper med at undgå kortslutninger og giver beskyttelse og ydeevne til langvarig brug. De tilføjede Nano Diamond-partikler gør, at MasterGel Maker er ekstremt let og nem at sprede eller fjerne, samtidig med at man undgår autooxidation eller overtidserosion.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16508
Producentens varenr: MGZ-NDSG-N15M-R1

Om varemærket

Cooler Master, Make it yours! - Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er siden vokset til at blive et af de største navne inden for spil. Cooler Master har et af de bredeste sortimenter inden for spil med alt fra chassis, vand- og luftkøling til bærbare kølere og alt muligt slags tilbehør.

Hvis du har brug for en ventilator, der holder både dig og din computer kølig i stressende situationer, så er Cooler Master bestemt noget for dig. Cooler Master er også kendt for at fremstille tastaturer af høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Grå
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig