Genesis Silicon 800 Kølepasta - MaxGaming.dk
 

Navigere

21
Spar 21%

Genesis Silicon 800 Kølepasta

Antal: 
61 kr / 48 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKølepasta fra Genesis

Genesis Silicon 800 er en kølepasta, der vil leve op til forventningerne fra både brugere med virkelig kraftfulde pc'er og entusiaster, der leder efter førsteklasses køleløsninger. For at opfylde disse krav har Silicon 800 fedt meget høj varmeledningsevne, lav varmebestandighed, leder ikke elektricitet, korroderer ikke og kræver ikke hærdetid - produktet opnår optimal termisk ydeevne fra den allerførste startcyklus for en given komponent, hvorpå pastaen er påført.

Påføring og opbevaring af kølepastaen er let som en plage, takket være den praktiske sprøjte. Med i pakken følger også en spreder, der hjælper med at fordele pastaen mere jævnt på overfladen. I de fleste tilfælde er det dog tilstrækkeligt kun at påføre en lille dråbe (ikke større end et riskorn - gerne mindre) i midten af kølesystemet.

Specifikation:
Farve: Grå
Massefylde ved 25 °C (g/ml): 2.1
- Viskositet @ 1 rpm (Pa * s): 15000
- Termisk ledningsevne (varmeflux): 11,0 W/m * K
Termisk impedans: 0,0013 ° C * i ^ 2 / W
- Vægttab efter 96 timer ved 100 ° C: 0,15 %
Permittivitet @ 106Hz: 2,4
- Elektrisk modstand: 5,0 * 10 ^ 13 (Ohm * cm)
- Dielektrisk effekt: 3,0KV / mm
- Driftstemperatur: -30 ~ 240 ° C
- Volumen: 2g / 1 ml
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13486
Producentens varenr: NTG-1326

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.