Retrokonsol - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk
 

Navigere

Retrokonsol

Al respekt for moderne konsoller, men er der ikke noget magisk ved de klassiske konsoller fra 1980'erne og 1990'erne? Når der findes næsten uendelige muligheder at vælge imellem inden for spil, kan det undertiden være skønt at vende tilbage til de klassiske spil, der banede vejen for i dag, med nye oplevelser for spillere uden kendskab til disse og nostalgiske oplevelser for dem, der er vokset op med det, der i dag er retro-spil. Disse retrokonsoller er en perfekt introduktion til historiske spiltitler, der måske ellers er svære at få fat i, og de fungerer lige så godt for den nostalgiske spiller, der ønsker at vandre gennem spilhistorien endnu en gang på en lækker, moderniseret måde, som de gør for den, der ønsker at opleve disse historiske konsoller for første gang.

For dem, der har lidt ekstra kærlighed til klassiske konsoller fra f.eks. Nintendo, Atari og SEGA, har vi samlet en række forskellige retrokonsoller, der er moderniseret, hvor det er nødvendigt. De fleste konsoller er designet ligesom originalen med den reducerede størrelse som en undtagelse, og de fleste konsoller leveres med dertilhørende controller. Hvad, der er moderniseret, er det faktum, at disse retrokonsoller ofte er fyldt med klassiske titler, som retrogamerne kender til, så der er ikke behov for kassettebånd. De er også kompatible med moderne skærme, fx via HDMI-kabel, og nogle kan oplades via USB-kabel eller AC-adapter. For dem, der beholder deres gamle spil, eller som simpelthen foretrækker de fysiske kassetter, men alligevel ønsker at spille på en moderne skærm, er der også konsoller designet til at håndtere mange af de gamle konsollers kassetter, så du nemt kan spille dit gamle, eller dine gamle spil.

I serien finder du også bærbare konsoller, der er fyldt med klassiske titler, så du kan spille dine yndlingsspil, hvor du vil. Mange af dem har moderne LCD-skærme og kan endda tilsluttes dit tv med et kabel, så du kan starte en spilsession på farten og fortsætte den fra sofaen og på tv'et, når du kommer hjem.
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
Farve
Hvid Hvid
Mærke
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsol
Koch
The Commodore 64 Full size Retrokonsol
955 kr
Ikke bestilles