Højtalere til mobil - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk

Ny version af webshoppen!

Navigere

Højtalere til mobil

Sommeren er på trapperne, og vejret kalder på lange dage på stranden, gårdfester og masser af hænge-ud-tid med venner og familie. På trods af god mad og godt selskab er der få ting, der gør dagen bedre end dejlig musik. Det kan godt føles akavet at medbringe store højttalere eller ghetto-blastere á la 90'erne, men med stilfulde og praktiske højttalere fra MaxGaming kan du komme i det rigtige humør på et øjeblik.

MaxGaming tilbyder et bredt og varieret udvalg af højttalere til mobiltelefoner. Her finder du både diskrete modeller og højttalere, der virkelig tiltrækker andres blikke. Ikke mindst på grund af deres utrolige lyd, men også for deres stilfulde design. Det spiller ingen rolle, om du leder efter en vandtæt højttaler eller bærbare højttalere. MaxGaming sørger for, at du er udrustet til alt!

De fleste højttalere kan tilsluttes telefonen ved hjælp af Bluetooth, hvilket betyder, at du ikke behøver at lægge din telefon væk og derfor nemt kan bladre mellem dine yndlingsnumre. Trådløse højttalere er på forkant, men der er selvfølgelig også højttalere, som du opretter forbindelse til telefonen med via et USB-kabel. Alt sammen for at hjælpe dig med at finde en model der passer til dig og din livsstil. Når du køber fra MaxGaming, får du ikke kun en højttaler, der tager festen eller strandturen til et helt nyt niveau, du kan også forvente en rigtig god lydkvalitet og et produkt, der holder længe. Med MaxGamings hurtige levering har du din højttaler inden for et par dage, og der kræves ingen installation for at komme i gang!
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
Farve
Brun Brun Hvid Hvid Sort Sort
Mærke
3 Produkter
Spar 72%
Box Speaker & Mobil Stand +15dB - Brown Dog
Box Speaker & Mobil Stand +15dB - Brown Dog
27.90 kr (99 kr)
1-3 arbejdsdage
Spar 72%
Box Speaker & Mobil Stand +15dB - Gorilla
Box Speaker & Mobil Stand +15dB - Gorilla
27.90 kr (99 kr)
1-3 arbejdsdage
Spar 72%
Box Speaker & Mobil Stand +15dB - White Dog
Box Speaker & Mobil Stand +15dB - White Dog
27.90 kr (99 kr)
1-3 arbejdsdage