Xtrfy B4 Mouse Bungee - MaxGaming.dk

Navigere

Cherry Xtrfy B4 Mouse Bungee

Farve:
Sort
Blå
Hvid
Grå
Lyserød
Antal: 
128 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørMouse Bungee fra Cherry Xtrfy

Xtrfy B4 er en ledningsholder med en fleksibel silikonearm, der nøje følger dine musebevægelser og giver følelsen af, at din mus er trådløs og en solid base, der holder den på plads, selv under actionfyldte ildkampe.

B4 Mouse bungee er designet til at forbedre dit spil og kommer i 5 forskellige farver, der kan kombineres med Xtrfy M4 Gamingmus eller Xtrfy K4 Keyboard. Kombiner alle disse for at skabe din egen opsætning.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16404
Producentens varenr: XG-B4-BLACK

Om varemærket

Cherry Xtrfy, bygget på erfaring - Xtrfy producerer spiludstyr sammen med nogle af verdens mest vindende spillere, som kan præstere på det absolut højeste niveau. Med eget design fra bunden bruger de kun gennemprøvet teknologi kombineret med erfaring fra deres egne professionelle spillere. Resultatet? Udstyr af den absolut højeste kvalitet, der tilfredsstiller selv den mest kræsne spiller.

Fordi produkterne er udviklet i samspil med professionelle spillere fra Ninjas in Pyjamas, der skal præstere i toppen, kan Xtrfy aldrig kompensere for kvalitet. Deres mål er altid at skabe den næste generation af specialudstyr og derefter gøre det tilgængeligt for alle.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.