Endgame Gear MB1 Mouse Bungee - MaxGaming.dk

Navigere

Endgame Gear MB1 Mouse Bungee

 
133 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-21
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørMouse Bungee fra Endgame Gear

Stilfuld ledningsholder fra Endgame Gear, justerbar i højden og kabelgreb til forskellige typer kabler.

MB1 Mouse Bungee fra Endgame Gear er designet til gamere såvel som til dem, der bare vil have en ren og uafbrudt musebevægelse. MB1 griber kablet fast ved hjælp af en arm, der er justerbar i højden, alt sammen for maksimal fleksibilitet selv når musen bruges i hurtige bevægelser. Denne konfiguration fjerner overskydende spænding på kablet og sikrer, at intet stopper det. Udover de praktiske dele har MB1 et flot design, som er kendetegnende for Endgame Gears øvrige sortiment med gaming-mus.

Tekniske specifikationer:
- Dimensioner: 72 x 115 x 95 mm (B x H x D)
- Vægt: 260g
- Materiale: Plast, gummi, metal
- Farve: Sort, Hvid
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15913
Producentens varenr: EGG-MB1-BLK

Om varemærket

Find dit Endgame med Endgame Gear - Holdet på Endgame Gear består af et team, der har en passion for at udvikle de rigtige instrumenter til at gøre det muligt at tage spillet til det næste niveau, uanset færdighedsniveau. Deres produktudvikler er den tidligere CS-professionel spiller Johnny R, som også står bag udviklingen af ​​musen SteelSeries Xai, som er grundlaget for den berømte Sensei og Kinzu.

Endgame Gears første mus, XM1, har taget hele branchen med storm med sit enkle, men gennemtænkte design. Hver enkelt detalje i Endgame Gears produkter er omhyggeligt gennemtænkt for at give dig overtaget over dine modstandere og være i stand til at performer på topniveau. Lad ikke dit spiludstyr holde dig tilbage. Find dit Endgame.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig