Genesis VANAD 300 Mouse Bungee USB HUB - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis VANAD 300 Mouse Bungee USB HUB

 
133 kr / 99 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørMouse Bungee fra Genesis

Muse-bungee Genesis Vanad 300 er en lille enhed, der understøtter musekablet, hvilket øger dets kontrol og hastighed af bevægelser under virtuelle sammenstød. Fleksibel blød gummiarm giver spilleren mulighed for at bevæge musen frit og fungerer også som en organizer, som gør det muligt at organisere skrivebordet fra de sammenfiltrede kabler. Gummiklemmerne på armen tilpasser sig enhver kabeltykkelse.

HURTIGERE REAKTION OG GLADERE BEVÆGELSER
Genesis Vanad 300 forbedrer spillekomforten markant, fordi den eliminerer kabelfriktion på skrivebordet, og reducerer vægten af musen, mens den understøtter kablet, hvilket i høj grad øger spillerens reaktionshastighed, museacceleration og glatte bevægelser og giver en fordel i forhold til modstanderne . En yderligere fordel ved Vanad 300 er dens spiludseende og røde baggrundsbelysning, som helt sikkert vil være en interessant gadget på skrivebordet af en ivrig spiller.

INDBYGGET USB HUB
Vanad 300-funktionaliteten øger den integrerede 4-ports USB 2.0 HUB, der gør det nemt at tilslutte alle USB-enheder inden for rækkevidde af din hånd, hvilket løser problemet med manglen på ledige USB-porte i computeren og giver fri adgang til styring af tilsluttede enheder. HUB er drevet af aftageligt 150 cm langt USB-kabel.

STABIL KONSTRUKTION

I tilfælde af muse-bungee-enheder er en vigtig funktion deres stabile konstruktion. Vanad 300 er udstyret med tre skridsikre gummifødder, der holder den på plads selv ved pludselige musebevægelser.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16261
Producentens varenr: NBU-1441

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig