Hyperglide Logitech G Pro Trådløs - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Hyperglide Logitech G Pro Trådløs

 
109 kr

Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørMouse skates fra Hyperglide

Passer til:
Logitech G Pro Wireless

De mytiske Hyperglides. Helt suveræn på alle testede musemåtter. Brugt af mange elitespillere i CS og andre spil.

Det er vigtigt at holde musemåtten ren for smudspartikler for at undgå at rive skatten ud. Hvis du bemærker, at musemåtten er snavset, så rengør den for at få bedre glid og mindre slid. Hyperglides er lavet af ren Teflon, hvilket betyder, at du i princippet kan spille, indtil der ikke er noget tilbage af dem. På en hårdere musemåtte (func, steelpad) holder hyperglider omkring 3-4 måneder. På en blødere type QPAD Gamer er holdbarheden dobbelt.

100% Teflon, tykkelsen er ca. 0,5 mm.
En pakke indeholder stykker til to ændringer.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14598
Producentens varenr: GPW

Om varemærket

Originale musefødder fra Hyperglide - Virksomheden blev grundlagt i 2003, da pc-gaming og multiplayer-spil begyndte at blomstre. Musens traditionelle fødder blev hurtigt slidte, og glidet og præcision gik fløjten. Hyperglide indså problemet og udviklede ikke kun erstatninger, men udviklede også nye, der var bedre.

Fordelen ved Hyperglide er, at de er lavet af PTFE (Teflon), som har lav friktion og giver et bedre og hurtigere men stadig mere kontrolleret glid. I mange år har Hyperglide perfektioneret sit produkt og gennem årene er Hyperglide blevet en nem måde at tage sit spil til det næste niveau - og samtidig blevet noget af en standard for konkurrence-mindet FPS-spil.

Specifikationer

Egenskaber

Passer Logitech
Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig