Købe Glorious Helios Hård Musemåtte L på MaxGaming.dk
 

Navigere

GloriousHelios Hård Musemåtte L

Antal: 
180 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtter fra Glorious

Oplev ægte ubegrænset spiloplevelse.
Helios er vores ultratynde musemåtte i plast, der kan fastgøres og blandes i dit skrivebord. Den supertynde musemåtte giver dig fantastisk sporing, uden at du føler, at måtten er der. Helios er lavet af en hård polycarbonatoverflade, der er vand- og slidbestandig med en stærk silikone -klæbende base - som sikrer, at din musemåtte aldrig glider rundt, når du spiller.

Helios er så tynd og problemfri, at du vil glemme, at denne musemåtte overhovedet er der.

Ideel til brugere, der har brug for en førsteklasses overflade at spille på, men ikke ønsker at blive generet af et traditionelt stoftæppe.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15120
Producentens varenr: GH-L

Om varemærket

Glorious, født af et community af passionerede gamere, der krævede det bedste - Startet af pc-spillere til pc-spillere. Glorious PC Gaming Race leverer hardware og tilbehør designet til at præstere på eliteniveau i førsteklasses kvalitet og til overkommelige priser for alle. Glorious har udfordret den traditionelle pc-spilindustri siden starten i 2014.

Glorious PC Gaming Races produkter blev bygget til at imødekomme behovene hos de mest seriøse gamere, der ønskede mere, end nogen anden kunne tilbyde. Siden de som nogle af ​​de første tilbød en ultralet spilmus med RGB-belysning, er de kun fortsat med at tage spilindustrien med storm.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 1 mm
Bredde 345 mm
Dybde 295 mm

Egenskaber

Materiale Plast
Syede kanter Nej
Tryk Nej
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.