Varmilo Illusion Desk Musemåtte - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Varmilo Illusion Desk Musemåtte

Farve:
LyserødSort
GrønHvidBlå
BlåSortHvid
Lilla
Sort
Grøn
Sort
Blå
Gul
SortGuld
Grå
Rød
Lyserød
Lyserød
Blå
GråSort
 
169 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Varmilo

Omfavn illusionen med denne musemåtte fra Varmilo, lavet af stof med en kaotisk tekstur, som forbedrer musens følsomhed og friktion, trykt i kinesisk kalligrafi, hvor det største tegn er for "Shadow". Denne musemåtte er så stor, at du kan kombinere dit tastatur og mus uden problemer. Tæppet løfter dit skrivebord pænt med sit design og med de syede kanter garanterer musemåtten at forblive hel og uden vipper.
  • Dimensioner: 900 x 400 x 3 mm
  • Materiale: Stof
  • Syede kanter
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14693
Producentens varenr: ZDB007-01

Om varemærket

Flere tastaturer med Varmilo - Varmilo er en tastatur-producent fra Kina, som er kendetegnet ved produkter i høj kvalitet og unikt design. Deres tastaturer er fremstillet med hardware af højeste kvalitet som f.eks. nøgler af høj kvalitet i PBT-plast, som har langvarig konstruktion, holdbarhed og giver en anden følelse.

Varmilos tastaturer fungerer godt til både arbejde og spil. Med deres robuste tastatur, der består af nøje udvalgte komponenter, øger du dine skrivefærdigheder. Varmilo fremstiller også musemåtter, der normalt kommer i et tema, som kan kombineres med deres tastatur.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig