Købe Varmilo Panda Desk Musemåtte på MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Panda Desk Musemåtte

178 kr
Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtter fra Varmilo

Rejs til Asien og pandaerne ved blot at sidde hjemme ved dit skrivebord med Vamilos panda musemåtte. Denne musemåtte er lavet af stof og trykt med et pandamotiv i kinesisk tegneseriekunst. Med denne musemåtte kan du blandt andet kombinere med Varmilos panda -tastatur eller dit tastatur, som du allerede har, men det passer også ind med din mus. Tæppet vil pynte pænt og stilfuldt på dit skrivebord. Med de syede kanter garanterer musemåtten at forblive hel og uden vipper.
  • Dimensioner: 900 x 400 x 3 mm
  • Materiale: stof
  • Syede kanter
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13184
Producentens varenr: ZDB004-01

Om varemærket

Flere tastaturer med Varmilo - Varmilo er en tastatur-producent fra Taiwan, som er kendetegnet ved produkter i høj kvalitet og unikt design. Deres tastaturer er fremstillet med hardware af højeste kvalitet som f.eks. nøgler af høj kvalitet i PBT-plast, som har langvarig konstruktion, holdbarhed og giver en anden følelse.

Varmilos tastaturer fungerer godt til både arbejde og spil. Med deres robuste tastatur, der består af nøje udvalgte komponenter, øger du dine skrivefærdigheder. Varmilo fremstiller også musemåtter, der normalt kommer i et tema, som kan kombineres med deres tastatur.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Grå
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.