Varmilo Panda Desk Musemåtte - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Varmilo Panda Desk Musemåtte

Farve:
LyserødSort
RødSort
GrønHvidBlå
BlåSortHvid
Lilla
Sort
Grøn
Sort
Blå
Gul
SortGuld
Grå
Rød
Lyserød
Lyserød
Blå
GråSort
 
169 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Varmilo

Rejs til Asien og pandaerne ved bare at sidde derhjemme ved dit skrivebord med Vamilos pandamusemåtte. Denne musemåtte er lavet af stof og trykt med et pandamotiv i kinesisk tegneseriekunst. Med denne musemåtte kan du kombinere den med Varmilos panda-tastatur eller dit eksisterende tastatur, men den passer også til din mus. Tæppet vil dekorere dit skrivebord flot og stilfuldt. Med de syede kanter forbliver musemåtten med garanti hel og flossfri.
  • Mål: 900 x 400 x 3 mm
  • Materiale: Stof
  • Syede kanter
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13184
Producentens varenr: ZDB004-01

Om varemærket

Flere tastaturer med Varmilo - Varmilo er en tastatur-producent fra Kina, som er kendetegnet ved produkter i høj kvalitet og unikt design. Deres tastaturer er fremstillet med hardware af højeste kvalitet som f.eks. nøgler af høj kvalitet i PBT-plast, som har langvarig konstruktion, holdbarhed og giver en anden følelse.

Varmilos tastaturer fungerer godt til både arbejde og spil. Med deres robuste tastatur, der består af nøje udvalgte komponenter, øger du dine skrivefærdigheder. Varmilo fremstiller også musemåtter, der normalt kommer i et tema, som kan kombineres med deres tastatur.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 3 mm
Bredde 900 mm
Dybde 400 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Grå
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig