Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe (Nintendo Switch) - MaxGaming.dk

Navigere

Hori Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe (Nintendo Switch)

 
899 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørRat fra Hori

Oplev Mario Kart som aldrig før!

Træd ind i førersædet og tag din Mario Kart-oplevelse til næste niveau med HORI Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe til Nintendo Switch. Dette officielt licenserede rat er designet til at give dig overlegen kontrol og realisme i alle kurver og lige. Med funktioner som justerbare pedaler og programmerbare knapper får du en autentisk racerfølelse lige i din stue. Rattet har en rotationsvinkel på 270 grader og er kompatibelt med alle Nintendo Switch-spil, der understøtter ratstyring. Uanset om du er en erfaren racer eller nybegynder, vil HORI Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe give dig en fordel i din jagt på førstepladsen.

Nøglefunktioner:

  • Officielt licenseret af Nintendo
  • Justerbare pedaler til gas og bremse
  • Programmerbare knapper til brugerdefineret kontrol
  • 270 graders rotationsvinkel for præcise manøvrer
  • Kompatibel med alle Nintendo Switch-spil, der understøtter ratkontrol
  • Stabil og sikker montering med sugepropper og klemmer

Almindelige spørgsmål:

  • Er dette rat kompatibelt med andre spil end Mario Kart? Ja, hjulet er kompatibelt med alle Nintendo Switch-spil, der understøtter hjulstyring.
  • Er alle nødvendige kabler inkluderet? Ja, hjulet tilsluttes direkte til din Nintendo Switch dock via det medfølgende USB-kabel.
  • Kan jeg justere følsomheden af rattet og pedalerne? Ja, du kan finjustere følsomheden af rattet og pedalerne direkte på enheden.
  • Har jeg brug for noget værktøj til at samle rattet? Nej, rattet monteres nemt og sikkert ved hjælp af de indbyggede sugepropper og klemmer
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15992
Producentens varenr: NSW-228U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig