Hori Racing Wheel Pro Deluxe - Ratt & Pedaler til Nintendo Switch/PC - MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
Spar %

Hori Racing Wheel Pro Deluxe - Ratt & Pedaler til Nintendo Switch/PC

Antal: 
1029 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-06-16
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørRat fra Hori

Få den mest fordybende og realistiske raceroplevelse på din Nintendo Switch eller pc med Hori Racing Wheel Pro Deluxe. Dette rat og pedaler er lavet til en autentisk spiloplevelse og har en 270-graders venderadius, programmerbare knapper og kompatibilitet med både Nintendo Switch og pc til en overkommelig pris. Clipsene sikrer også en sikker installation på enhver overflade eller racerhjulstativ, så du kan tage den fra rum til rum uden problemer.

Juster indstillinger såsom drejeforhold (270° eller 180°) og kontrolleret dødzone, pedalfølsomhed og mere for optimeret ydeevne. Gør dig klar til at tage rattet med Horis officielt licenserede Nintendo Switch Racing Wheel Pro Deluxe for uovertruffen kontrol og spænding i nutidens mest populære racer-titler!

Uanset om det er til at spille Mario Kart på Nintendo Switch eller et mere realistisk racerspil, er denne rat- og pedalpakke perfekt til dem, der ønsker en sjov og fordybende raceroplevelse. Køb dit Hori Racing Wheel Pro Deluxe i dag, og kør med præcision og stil.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 27408
Producentens varenr: NSW-429U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.