Nintendo Switch Lite Yellow - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Nintendo Switch Lite Yellow

Farve:
Blå
Lyserød
Turkis
Gul
 
1789 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Case til Nintendo Switch / Switch OLED - Large
86 kr (133 kr)
Køb
Info
microSDXC Hukommelsekort til Nintendo Switch - 128GB
133 kr (286 kr)
Køb
Info
Switch Pro Controller
469 kr (599 kr)
Køb
Info
Switch LAN Adapter
219 kr (269 kr)
Køb
Info
Nitro Deck Black Edition
599 kr
Køb
Info
Switch Kompakt Stander
Switch Kompakt Stander
Øvrigt tilbehør
99 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoNintendo Switch fra Nintendo

Spil berømte Nintendo-spil, uanset hvor du er på en konsol dedikeret til bærbart spil. Nintendo Switch Lite er en kompakt konsol med lav vægt og indbyggede controllere.

Nintendo Switch Lite understøtter al Nintendo Switch-software, der kan afspilles i håndholdt tilstand. Den er perfekt til alle, der har mange muligheder for at lege udendørs og på farten. Eller for dem, der ønsker at spille lokal trådløs multiplayer med deres venner og familie, og som allerede har en Nintendo Switch.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14905
Producentens varenr: 10002291

Om varemærket

Nintendo, generationer af gaming - Grundlæggerne af legendariske titler som Super Mario Bros. og The Legend of Zelda og producenter af NES, SNES, Nintendo 64 og Game Boy - næsten alle har sandsynligvis hørt om Nintendo. Med en finger i spilbranchen siden 1989 er Nintendo en af ​​de ældste virksomheder i branchen. Nintendos innovative tænkning kombineret med deres legendariske titler får deres konsoller til at skille sig ud.

Hos os hos MaxGaming finder du et komplet sortiment dedikeret til at forbedre din spiloplevelse og forbedre din præstation. Uanset om du leder efter en Nintendo Switch eller tilbehør, ønsker at spille konkurrencemæssigt eller forbedre følelsen i Mario Kart, Mario Party eller Ring Fit Adventure, har vi det, du leder efter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Gul

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig