Hori Nintendo Switch Joy-Con Ladestation - MaxGaming.dk

Navigere

13
Spar 13%

Hori Nintendo Switch Joy-Con Ladestation

 
299 kr / 259 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørØvrigt tilbehør fra Hori

Den officielt Nintendo-licenserede Joy-Con opladningsdock til Nintendo Switch giver dig mulighed for at oplade op til fire Joy-Cons på samme tid! Bare skub den afladede Joy-Con-controller ind i docken for at starte opladningen. LED-indikator på toppen af ladestationen viser dig, når controlleren er fuldt opladet. Du kan holde ekstra Joy-Cons opladet og klar til ekstra spillere i et multiplayer-spil på din Switch, eller få dem som hurtige og nemme erstatninger, når du spiller alene. Bunden af dukken har en vis vægt for at forhindre den i at vælte. Opladningsdockingstationen tilsluttes strømforsyningen via USB-kabel.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11032
Producentens varenr: NSW-003U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig