Hori Switch AxelTaske - Splatoon 3 (Adventure Pack) - MaxGaming.dk
 

Navigere

Ny
Spar %

Hori Switch AxelTaske - Splatoon 3 (Adventure Pack)

Farve:
GråRødBlå
SortGulLilla
SortGuldGrøn
Antal: 
206 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-06-16
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørØvrigt tilbehør fra Hori

Uanset om du skal på eventyr eller bare skal hjem til en ven for at spille, er Adventure Pack til Nintendo Switch den perfekte måde at transportere dit udstyr sikkert og stilfuldt. Denne officielt licenserede taske fra HORI har iøjnefaldende Splatoon 3-kunst og rummer alt, hvad du behøver for at tage dit spil med på farten, inklusive din Switch-konsol, Joy-Cons og tilbehør. Den komfortable skulderrem sikrer, at du nemt kan bære dit udstyr, mens det polstrede interiør beskytter dit udstyr mod stød og ridser.
  • Passer til Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED eller Nintendo Switch Lite
  • Indeholder Nintendo Switch-konsol og tilbehør
  • Komfortabel polstret skulderrem
  • Officielt licenseret af Nintendo
Med Adventure Pack til Nintendo Switch er transport fra dit hjem til din ven, arbejde eller skole nemmere end nogensinde. Sørg for, at du altid er forberedt og klar til at spille med denne Hori-skuldertaske til Nintendo Switch.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 27405
Producentens varenr: NSW-425U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Gul, Lilla, Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.